Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

marți, 25 octombrie 2011

Caracterul

Eu cred că un om nu poate fi lipsit de caracter, în nici un caz , ci mai degrabă are un caracter urât, labil, defectuos. Caracterul unui om se adaptează , se maturizează, se metamorfozează odată cu acesta. Sunt foarte puține persoane care trăiesc o viață întreagă și se orientează după aceleași idei. A-ți schimba părerile nu denotă, neapărat, un caracter urât.
 
 Caracterul este modul în care te comporți când nu te vede nimeni . (MOODY)


Moment de reverie ...





10 comentarii:

  1. Foarte bun citat!

    Caracterul omului se vede si atunci cand are puterea in mana.

    RăspundețiȘtergere
  2. cei inflexibili, tepeni, seamana cu moartea. cei care stiu sa se adapteze, sa cedeze, vor avea succes.

    RăspundețiȘtergere
  3. Toată viața ne adaptăm, cred că nu există altă variantă în a exista!

    RăspundețiȘtergere
  4. Exista pareri si pareri .ba ca ar fi o legatura stransa intre caracter si educatie , ba ca inteligenta fara caracter nu poate face nimic .Eu sunt de parere ca exista oameni care sunt dotati de la bun inceput cu caracter si altii carora nu ai ce sa le ceri .Nu poti sa modifici in timp ceva ce nu ai .Ca sa poti modela caracterul mai intai trebuie sa-l detii .Aoi poti face ce schimbari ti se pare normale .Apoi mai exista si varianta realitatii fiecaruia dintre noi .Poate ce tie iti pare caracter urat mie mi imi pare a fi altceva .

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristi aşa este , şi când are puterea dar nu numai , în orice situaţie fiecare se comportă în funcţie de caracterul ce îl defineşte sau nu dar asta înseamnă că e fals ceea ce deja intră în alt domeniu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Erys sincer , m-ai făcut să zâmbesc datorită termenului de comparaţie ce l-ai găsit .

    RăspundețiȘtergere
  7. Incertitudini este normal să fie aşa , cred ,pentru că trecem prin diverse faze la diferite vârste , deşi în mare caracterul este acelaşi .

    RăspundețiȘtergere
  8. Ana Maria aşa cum am spus , nu cred că nu există caracter , doar că acesta este prezent în fiecare mai frumos sau nu , deşi aşa cum bine spui pentru fiecare caracterul unuia sau altuia are un anumit aspect de fiecare înţeles altfel . Spunea cineva că există o chimie care ne face pe fiecare să percepem „interiorul” cuiva ceea ce explică întrucâtva diferenţele în a percepe .
    Că îţi poţi modela caracterul , poate fi adevărat , dar aici cred eu este necesară o oarecare inteligenţă .

    RăspundețiȘtergere
  9. comparatia ii apartine lui lao tze, tebuia sa specific, imi cer scuze...nu am inventat-o eu. el are o teorie despre asta, insa ocupam prea mult spatiu redand-o in intregime. ce-i drept, comparatia mi-a ramas in minte si-o folosesc adesea, cand e cazul. mi s-a parut atat de adevarata :) expresia e cam dura si de cele mai multe ori mi se cere sa explic de ce, ceea ce ma face pe mine sa zambesc. moartea ramane pentru multi o notiune abstracta :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Un articol pe care l-am citit cu plăcere, cu tot cu comentarii.

    RăspundețiȘtergere

>