Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

luni, 10 ianuarie 2011

Video Download Helper-descarca video sau mp3 cu Mozilla

Aceasta aplicatie este cea mai simpla metoda pentru a descarca video de pe Youtube,Trilulilu sau Neogen .Este o extensie pentru Mozilla Firefox .

 Dupa instalare extensia introduce o iconita in bara de unelte Firefox care devine animata in cazul in care in pagina pe care navigati sunt fisiere media ce pot fi descarcate cu Download Helper . Langa iconita apare o sageata care dupa un simplu click deschide o lista cu fisierele ce pot fi descarcate .Daca dupa ce s-a repornit Mozilla in urma instalarii nu apare iconita in  bara de navigare a browswer-ului urmati calea : click dreapta pe bara de menu > personalizeaza > si daca apare acolo iconita (Download helper ) o apucati si o trageti in bara de navigare.Fisierelul ales va fi descarcat in format .flv care va putea fi redat cu Winamp sau un alt player ce poate reda acest tip de fisier  .Daca playerul nu contine codecul necesar redarii acestui tip de fisier se poate folosi un convertor cum ar fi Internet Video Convertor sau Super 2010

DESCARCA  AICI



5 comentarii:

  1. de ce nu imi arata.. adica l-am mai folosit.. dar acuma cand l-am instalat iar nu mai imi apare iconitele... desi zice ca e instalat.. ce sa fac?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Click dreapta pe bara de sus de la mozilla > personalzeaza şi posibil sa fie in fereastra ce se deschide , daca da , se muta de acolo pe bara prin drag and drop (se pune click stanga pe ea si se muta unde e nevoie cu click apasat)

      Ștergere
  2. buna ziua am instalat si eu programul si descarc de pe you tube un filmulrt si cind vreau sa mai descarc nu pot ptr ca dureaza f mult descarcarea lla filmuletul anterior spunetimi va rog ce sa fac? multumesc

    RăspundețiȘtergere

>