Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

luni, 9 mai 2011

Omul cu banii

 Jeffrey Franks omul răspunzător de banii FMI a fost surprins la Cotroceni încălţat cu o pereche de pantofi uzaţi care aveau o destul de mare gaură în talpă .Se ştie despre acesta că nu dă atenţie prea mare vestimentaţiei , cuprins de criză poate :)
 Dar daca era la noi avea o altă însemnătate sau valoare ??







Ce credeţi ? o altă scară a valorilor sau doar neglijenţă ?



Sursa Antena 3

15 comentarii:

  1. Categoric e vorba de neglijenta. La functia pe care o are trebuia sa aiba o pereche de pantofi de rezerva.

    Aceeasi neglijenta am observat-o si la seful Bancii Mondiale. Avea ambii ciorapi rupti. :)

    Ca bani destui au... Are balta peste! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristi da, toti gândim aşa , chiar dacă noi îl avem pe Hagi Tudose . Funcţiona invers doar dacă era vorba despre ai noştri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu este admis nici unui om obisnuit sa umble asa ...ce sa mai zic de un protocol la asa nivel...
    Nu-mi dau seama care este scopul acestei stiri si nici cata importanta are!
    Salutari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sigur e neglijenta, dar e o neglijenta pozitiva, adica omul chiar nu vede o mare importanta in a avea mereu haine noi si pantofi..prin asta deosebesti omul cu valori morale adanci de cocalarul , prost si cu 2 clase dar care e plin de tzoale si pantofi "de firma" mereu proaspat spalati cu pasta de dinti, el alte preocupari nu are, si nici alte griji.

    RăspundețiȘtergere
  5. Wind nu este admis , de acord ,dar vreau să subliniez că fiind vorba de un om important şi mai ales care nu ne este concetăţean se vorbeşte despre fapt cu indulgenţă şi doar puţin ironic dar dacă era "al nostru" cu siguranţă altfel ar fi stat lucrurile / criticile . Atât , nimic mai mult ăsta-i tot rostul şi importanţa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu cred ca omului i s-au rupt pantofii la noi in Romania, de la drumuri! Poate omul e foarte zgarcit si nu vrea sa dea banii pe o pereche de pantofi noi..

    RăspundețiȘtergere
  7. Am citit aici la nemti cate ceva despre Directorul General al linei de magazine Lidl ...omul se ineaca in bani , dar dezvolta o codependenta serioasa pe care nici macar nu o mai ascunde fata de economisirea banilor ...cei din articol demonstrau cu foto cum umbla cu haine uzate cumparate in oferta chiar de la Lidl .
    Ma rog , chestia poate sa fie si trasa de par , insa .....
    am un vecin farmacist -casa, masina, nivel de viata mediu -aici . Omul nostru in timpul liber cauta sticle returnabile in tomberoanele ptr asa ceva si umbla cu bicicleta , iar in garaj un Mercedes de iti.....vine rau
    Iar altfel este sef de farmacie . No comment ! nu te poti pune cu , codependentele omului . :)

    RăspundețiȘtergere
  8. :)
    Te salut, SoriN- ule!
    Ilar si iar ilar.
    :))
    Nenea cu pricina poate a luat acei pantofi tocmai pentru a ne arata ca acea criza ii afecteaza si pe ei, daca el merge rupt, noi de ce nu am merge.
    Se putea interpreta si astfel, nu?!
    :)
    PROPRIUL EXEMPLU!
    :)
    Cum bine-l evocai pe Hagi Tudose, nenea de la FMI poate fi un exemplar de genul acesta, nu?!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pantofii lui Jeffrey Franks arata la fel cum acum administreaza datoria uriasa a Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu zic neglijenta, poti sa fii si sarac si tot sa ai grija de tine....stau si ma gandesc ca poate i-a purtat intentionat, ca sa starneasca un val de simpatie care sa deturneze atentia de la scopurile FMI la noi! Numai bine SoriN!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt lucruri mai importante pentru el decât o gaură în pantof, la fel și pentru noi ca țară, dar a ajuns un fel de Moni și Iri la Acces DinRect

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai degraba lipsa de respect, as zice eu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sorin, vad ca nu ai raspuns comenturilor. :) Cred ca ai lasat sa se vada toate opiniile. Pentru mine povestea cu pantofii rupti ma lasa rece. Poate ca asa a venit intentionat, ca sa distraga atentia de la gravitatea problemeleor pe care le-a luat in discutie. Nu ma intereseaza papucii lui. Poate sa umble si fara lenjerie intima, ca mi-e fix paralel. Dar ma preocupa recomandarile si hotararile lui si felul in care ma vor afecta pe mine. El si-a rezolvat problema imediat. Dar noi? Am ramas cu rasul pe buze si cu sufletul tremurand. Suntem atat de previzibili si superficiali. Poate de asta suntem si atat de usor de manipulat. Pacat!

    RăspundețiȘtergere
  14. Sărut mâna Gabriela ! intenţionat nu am răspuns pentru că nu am vrut să influenţez nu că aş fi un mare factor de influenţare dar speram ca toţi sau cât mai mulţi să înţeleagă mesajul acestui comportament al FMI-st-ului . Nimeni din lumea asta nu mă poate convinge că este neglijenţă . Nu are cum , iar în poziţia lui nici măcar zgârcenie nu poate fi . Trebuie să întreţină un aspect care nu îl caracterizează personal deoarece reprezintă o instituţie cu multă influenţă.

    Deci eu sunt convins că a făcut-o în mod special pentru noi românii , pentru care aspectul material are mare valoare şi-l asociem cu bunăstarea.

    RăspundețiȘtergere
  15. Exact. De aceeasi parere sunt si eu. :)

    RăspundețiȘtergere

>