Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

vineri, 25 martie 2011

Promotie la ulei

Este bine ca avem promotii.Este bine ca se umbla la preturi este un posibil inceput,un exemplu sau doar un interes dar cum se desfasoara lasa de dorit .

 Jalnic !



8 comentarii:

  1. :)
    sau
    :(
    sa ne imaginam cum va arata Romania in cazul unui cataclism...
    Pe langa ulei, lumea a sezut frumos la coada si pentru haine de fitze.
    Alaturate imaginile: cele de la ulei cu cele din moll cu promotie la haine de fitze, am fi observata ca cei tineri procedeaza aidoma celor varstnici, "obectul" difera.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai mult decat orice mi se pare absolut gretos ca unii mai si rad.Nu inteleg care e motivul pentru care se bucura?De ce rad?Si dupa ce se imbluzesc ca nebunii ies si critica.ce critica?

    RăspundețiȘtergere
  3. Orice , romanul critica orice .
    Indiferent de promotie cum spune si Andrei romanul se imbulzeste.Promotii sunt in toata lumea ,imbulzeli sunt in toata lumea de ce oare la noi dau un aer de saracie si jalnic in acelasi timp ?

    RăspundețiȘtergere
  4. i-am vazut la stiri. trag concluzia ca oamenii se plictisesc acasa, ca nu au suficiente oportunitati sa-si dovedeacsa rautatea si nebunia. prostia. si ies in public, sa-si proclame instinctul animalic

    RăspundețiȘtergere
  5. penibil. orice ai da gratis, in secunda 2 nu ar mai ramane nimic. astea sunt urmele infometarii din timpul comunismului...

    RăspundețiȘtergere
  6. Aflandu-ma la munca zilele astea, am tot vazut astfel de imagini. Si discutam cu cei prezenti pe acolo, si la un moment dat s-a vehiculat ideea, domne, daca un magazin, la deschidere ar spune; "promotie, toate preturile sunt duble" , cred ca si atunci romanii s-ar arunca gramada sa cumpere. Deja nu mai cred ca e o stare provocata de saracie, ci doar de o mentalitate a romanului. Acum sa nu ne inchipuim ca doar la noi este asa. Sa ii privim pe americani, care sunt sigur ca ocupa locul intai in acest top.

    RăspundețiȘtergere
  7. La noi acestea reflecta mai mult decat sigur saracia , ce altceva ar putea fi .Daca cineva da un alt raspuns bine argumentat imi scot palaria,dar nu este. Romanul nu este cel care se imbulzeste la lucruri ieftine din nesimtire,cu siguranta nu ,dar saracia ne-a adus aici.
    Hai sa facem un exercitiu de imaginatie si sa ne putem in locul bietului muncitor cu 7-8 sute salariu si cu vreo banca doua ca doar e singura posibilitate de a spera la mai mult si mai bine si atunci sa vedem daca vom lua in consideratie orice promotie .
    In toata mascarada asta eu sunt de parere ca principala vina o au magazinele care nu stiu sa se organizeze sau poate dintr-o placere inumana isi fac asa reclama .
    Am mai dat odata exemplu (cu promotia la zahar)americanii care sunt pe primul loc la devastat magazine cu promotii dar am fost luat peste picior ca doar ei,vezi doamne, sunt civilizati si se imbulzesc cu bun simt fata de romanul nesimtit care chiar daca e la limita cea mai de jos a saraciei nu trebuie sa se bucure la un biet kg de zahar sau ulei cumparat mai ieftin ca ce inseamna de fapt 3-4 lei acolo ,nimica toata.Pentru unii da , nimica toata dar sunt saraci care se bat pentru a economisi un maruntis.

    RăspundețiȘtergere
  8. Săraci su nesăraci. Problema este la sărăcia duhului. Animale botezate sunt peste tot în lume.

    RăspundețiȘtergere

>