Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

vineri, 25 martie 2011

Talente

     Din ciclul "Romanii au talent" am descoperit un alt talent romanesc care la noi nu a fost promovat ,sau nu destul si ca urmare a ajuns sa castige dreptul de a participa la America's Got Talent, unde din cauze financiare nu a fost prezenta  insa a obtinut un contract cu RAI in Italia. Se numeste Madalina Lefter si ridica toata sala in picioare cu fiecare interpretare .Am revazut acest clip si altele cu ea si de fiecare data m-au trecut fiori.Acest clip l-am gasit AICI si vreau sa il trimit mai departe sa stie toti romanii.Un alt copil roman fenomenal a fost descoperit de Raul .
Mai sunt ca ei destui altii pe care noi nu ii cunoastem .Nu am sa inteleg niciodata ,nu vreau sa inteleg , de ce trebuie sa aflam de ei de la straini .


 Si aceasta este tot un fel de leapsa , de promovare sa-i zicem .Hai sa ne promovam valorile .

7 comentarii:

  1. nu imi scot palaria in fata lor( de fapt demult nu mai stau in fata lor cu palaria pe cap). imi scot palaria in fata ta. in fata oricui isi face timp si loc pentru ei. in fata celor care le recunosc talentul. din pacate uneori e tare greu sa-i gasim, pentru ca sunt eclipsati de talente false.

    RăspundețiȘtergere
  2. Estera tocmai a luat locul I la olimpiada si merge din nou la cea nationala

    RăspundețiȘtergere
  3. e pacat ce se intampla, da' in Romania nu conteaza valorile. Romanii Au Talent este nu o emisiune de promovare a valorilor, cat o emisiune care sa atraga bani. Cu toate acestea, uite ca reusesc sa promoveze si valori.

    Da' restu' emisiunilor mi se par risipa de timp de emisie. In loc s-o vedem pe Oana 24/24, mai bine pe Madalina Lefter. In loc sa-l vedem pe Iri 13/24, mai bine pe Bogdan (De la norvegieni).

    E pacat. Chiar imi doresc sa pornesc o campanie anti-prosti/anti-prostie, prin bannere si postari pe mai multe bloguri, poate atingem macar 1% din populatie.

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce? Pentru ca este Romania. Daca ar fi cantat manele, probabil ar fi fost descoperita.

    RăspundețiȘtergere
  5. Avem si in tara romani talentati pe care emisiunea "Romanii au talent" incearca sa-i promoveze,o parte din acestia chiar sunt talentati iar restul dau sarea si piperul .AICI sunt finalistii ,cei care sunt intr-adevar talentati.
    Emisiunea trebuie luata asa cum a fost proiectata adica un spectacol de televiziune .

    RăspundețiȘtergere
  6. O fi cum spui tu, dar nu mai am incredere in nimic din ceea ce este Romania :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nice post. I was checking constantly this weblog and I am
    impressed! Extremely useful information specifically the closing section :
    ) I maintain such information a lot. I was seeking this particular information for
    a long time. Thank you and good luck.

    My page clothing and accessories

    RăspundețiȘtergere

>