Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

sâmbătă, 5 februarie 2011

Oameni ciudati

Omul copac


   Se numeste Dede Koswara si are 39 de ani si locuieste in Indonezia .Sufera de o boala ciudata si cu toate ca are la activ 9 operatii inca nu se poate daca este vreo solutie in eradicarea bolii lui.Porecla ii vine din faptul ca are o boala de piele cauzata de HPV (virusul papilom uman ) si care se manifesta printr-o infectie comuna dar care adaugata unei deficiente rare a sistemului imunitar , ii produce niste formatiuni epidermale foarte asemanatoare scoartei unui copac.Doctorii spun ca boala este incurabila dar cu toate astea trebuie sa treaca prin operatii foarte des pentru ca excrescentele apar tot timpul pe tot corpul si nefiind inlaturate il pun in imposibilitatea de a se deplasa si a se hrani, fapt grav daca ne gandim ca sotia intre timp l-a parasit lasand-ul cu trei copii in grija.

Cea mai inalta femeie


  In general chinezoaicele sunt femei mici dar recordul de cea mai inalta femeie din lume il detine o chinezoaica care are 2 metri si 33 centrimetri .Se numeste Yao Defen si locuieste in orasul Liuan din provincia Shucheng . La nastere cantarea aproximativ 2,8 kg adica cat un copil normal, dar de la varsta de 3 ani deja manca de trei ori cantitatea pe care o manca un copil normal si la varsta de 15 ani avea 1,82 metri.Sufera de o dereglare a glandei pituitare din creeier care elibereaza hormaoni de crestere in exces. A fost operata in Guangzhou , fiindu-i eliminata tumora dar aceasta a revenit iar in 2007 a fost tratata in vederea pregatirii pentru operatie in Shanghai dar din lipsa de fonduri operatia nu a mai venit.

Fatita care nu a mancat niciodata


  Se numeste Tabitha Stuttard si are doi ani . S-a nascut cu disfunctionalitate rara a creeierului care o face sa refuze orice fel de mancare . Boala se poate trata dar pana atunci fetita este hranita printr-un tub stomacal .O alta fetita care se numeste Tia Mae Mc Carty si este din Marea Britanie , nascuta prematur a refuzat mancarea pana la 10 ani fiind deasemenea alimentata artificial.In cazul ei aversiunea fata de mancare venea din faptul ca avea o portiune lipsa din tubul digestiv.Dupa ce a fost supusa unei interventii chirurgicale fetita si-a revenit.

Chinezul cu ochi albastri


  Se numeste Nong Youhui are 11 ani si este din China. El este singurul chinez din lume care are ochii albastri.Sa nascut cu o afectiune extrem de rara ( Leucodermei ) care in mod normal afecteaza pigmentii pielii dar care in cazul chinezului i-a afectat ochii lasand-ul cu mai putini pigmenti protectori . De aici vine si partea cea mai tare adica pe langa faptul ca are ochii albastri acestia sunt sensibili la lumina stralucind in intuneric si pe langa toate acestea are capacitatea de a vedea noaptea asemeni animalelor de prada.Dupa ce afost de mai multe or consultat s-a ajuns la concluzia ca baiatul este perfect sanatos .

Cel mai scund om din lume


    Se nunmeste Khagendra Thapa Magar s-a nascut in Baglung din Nepal are varsta de 18 ani si masoara 67 cm .La nastere avea 600 gr. iar acum cantareste aproximativ 5,5 kg.Este artist intr-o trupa de dans si declara ca nu se considera un om mic.

Cea mai grasa femeie din lume


   Renee Williams a fost considerata cea mai grasa femeie din lume . Ea a murit in 2007 la varsta de 29 de ani dupa ce 12 ani a asteptat un bypass gastric. La varsta de 12 ani deja suferea de obezitate iar la varsat de 16 ani a devenit mama.In 2003 in urma unui accident auto a devenit imobilizata la pat continuand sa manance intr-un ritm alarmat . Greutatea i-a crescut pana la aproximativ 400 kg moment in care a beneficiat de bypass-ul pe care l-a asteptat 12 ani dar in urma unor complicatii a murit dupa 12 zile de la interventie.

Femeia careia ii cresc sarme in piele


   Se numeste Noorsyaidah si este din localitatea Sangatta din Indonezia .In prezent are varsta de 40 de ani si este educatoare . Cosmarul femeii a inceput la varsta de 21 de ani cand a observat ca in piele i-au aparut mai multi peri sarmosi. lungi de circa 15 cm. si ii apar cu precadere pe piept si pe burta in ultimul timp facandu-si aparitia si in palma .La inceput medicii au crezut ca au de face cu o gluma dar fiind tinuta sub observatie au realizat ca femeia nu minte si ca se afla in fata unui caz nemaintalnit.Boala este pe deplin necunoscuta , deocamdata neexistand tratament.

Omul tigru


  Se numeste Dennis Avner, nascut in 1958 in Whidbey Island .Este considerat a fi barbatul cu cele mai multe operatii estetice din lume . Si-a modificat de-a lungul anilor tot corpul si in plus si-a implantat mustati artificiale fara de care nu iese din casa. A inceput modificarile corpului in urma unei discutii cu un sef al lui care l-a inspirat sa urmeze " pasii tigrului " de atunci fiind de neoprit pana cand nu a ajuns sa semene cu animalul totem.Este considerat a fi cel mai "tunat" om al planetei fiind invitat special la vernisajul expozitiei Belive it or not din Londra.

10 comentarii:

  1. Extrem de stranii acesti oameni, bietii de ei, daca nu vedeam in poze, n-as fi crezut ca poate fi adevarat!...

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesanta postarea!
    Adevarul este ca la atatea miliarde de oameni te asteptai sa apara si anomali...dar nici chiar asa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Digodana este normal , "uscaturile pădurii " , de.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne Fereste!..Incredibil!...

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazut asemenea imagini la emisiunea aceea difuzata in weekend pe discovery chanel - Tabu parca se numeste
    Astia cu papiloamele pot fi operati dar ma majoritatea se refac ......

    RăspundețiȘtergere
  6. oameni bonlavi mintal...dar cu multi bani ca operatiile nu sunt gratis

    RăspundețiȘtergere
  7. este ceva de necrezut dar adevarat totusi ca exista ...suflete...

    RăspundețiȘtergere
  8. Unii au nevoie intradevar de ajutorul medicilor altii din pacate isi doresc asta.

    RăspundețiȘtergere

>