Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

vineri, 20 ianuarie 2017

Reflexii în Oglinda

Arta cere sacrificii, iar efortul depus, la pachet cu ceva adrenalină, a făcut cu atât mai interesant rezultatul muncii a doi fotografi ruşi decişi să obţină imagini spectaculoase fără trucuri şi „cosmetizări“ în Photoshop.


Dmitriy Christoprudov şi Nikolay Kykov au avut nevoie de ajutorul localnicilor, după ce au realizat că pentru a face găuri în gheaţa cu grosimea de un metru este necesar un efort considerabil. 


Gropile săpate în stratul gros de gheaţă au fost realizate pentru a introduce în fiecare câte un reflector subacvatic, în aşa fel încât să lumineze de dedesubt autovehiculul Chevrolet, produsul pentru promovarea căruia s-a găsit această formulă spectaculoasă.





FOTO Daily Mail/English Russia Pentru că pescarii au zgâriat suprafaţa îngheţată a lacului în timp ce au făcut gropile, echipa a trebuit să cureţe şi să lustruiască întreaga zonă pentru ca fotografiile să iasă perfecte. 
Baikal, situat în sudul Siberiei, este lacul cu cea mai mare rezervă de apă dulce din lume ( 23000 km³), dar şi cel mai adânc lac, 1637 metri, scrie English Russia.




Recomandare
Dacă doresti să participi ,publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip ,pe care tocmai le-ai "vazut in oglinda ta ",(poate fi si cea retrovizoare) si inscrie articolul la
 "Reflexii in Oglinda"
Te invit să te înscrii

6 comentarii:

  1. Doamne! Câtă muncă pentru o reclamă...

    RăspundețiȘtergere
  2. Revin! Unde este tabelul?... N-am putut să mă înscriu fiindcă... nu este! ☺

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce imaginatie deosebita! ESte chiar fascinant, chiar daca este doar o reclama!
    Weekend placut, Sorin!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte tare!Oare nu s-au scufundat după?:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu adevarat spectaculos! Si scump! :)
    Weekend frumos iti doresc!

    RăspundețiȘtergere

>