Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

vineri, 22 aprilie 2016

Reflexii în Oglinda

  Mila 23



  Este un satuc din Delta Dunarii situat pe bratul vechi al Dunarii cunoscut pentru locurile cele mai bune de pescuit si cea mai buna mancare traditionala din peste.
Se evidentiaza prin faptul ca este izolat, accesul fancadu-se numai pe apa, este inconjurat de canale, lacuri si stufaris fapt ce il face o destinatie dorita de toti cei ce cauta odihna si liniste.
    Delta cu canalele si lacurile sale, aerul curat, fiecare rasarit si apus de soare unic prin surpriza de culori, stolurile de pelicani, egrete, cormorani, concertele de seara ale broastelor, atmosfera feerica, toate aceste spectacole ale naturii, te rup de lumea dezlantuita, de stresul cotidian, aducandu-ti linistea interioara.
    Localnicii, predominant rusi lipoveni, se indeletnicesc cu pescuitul, fac turism si sunt foarte ospitalieri si comunicativi.






      În fiecare an, ziua de 22 aprilie se sărbătorește Ziua Pământului, ziua când s-a născut mișcarea pentru protejarea mediului înconjurător.
    În anul 2009, Organizația Națiunilor Unite a declarat ziua de 22 aprilie ca sărbătoare oficială a planetei Pământ și expresie comună a dorinței tuturor de a construi o societate stabilă, pentru un viitor mai curat și mai verde.

Recomandare
Dacă doresti să participi ,publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip ,pe care tocmai le-ai "vazut in oglinda ta ",(poate fi si cea retrovizoare) si inscrie articolul la
 "Reflexii in Oglinda"
Te invit să te înscrii

2 comentarii:

  1. Ei bine, La Mulți Ani Pământului, de ziua lui!
    Splendide fotografii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma alatur Zinei si spun si eu La Multi Ani pamantului nostru!
    Si cand ma gandesc ca nu am ajuns inca pe acolo sa vad aceste minunatii! Sper sa vina si acel moment!
    Un weekend fain sa ai!

    RăspundețiȘtergere

>