Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

duminică, 27 octombrie 2013

Happy weekend


 Topul celor mai ruşinoase lucruri pe care majoritatea  le facem

.


Cu siguranţă, ţi s-a întâmplat cel puţin o dată să dai din cap aprobativ, în timpul unei conversaţii, chiar dacă tu nu înţelegeai nimic din ce se discuta acolo. Destul de penibil dacă, la un moment dat, ţi se pune o întrebare din expunerea la care tu ai fost… mai mult decât atent!

 


Să accelerezi şi să nu acorzi prioritate unei alte maşini, atunci când nu eşti obligat. Este o situaţie întâlnită pe toate şoselele. Şi ai putea să o faci pentru că, de cele mai multe ori, nu te grăbeşti nicăieri şi nici nu pierzi nimic dacă laşi pe cineva să te depăşească.

 
Câţi dintre voi nu aţi închis uşa liftului atunci când cineva alerga în speranţa că îl mai prinde deschis? Da, probabil ai făcut tot posibilul să îl ţii deschis, dar degeaba! Şi, ciudat, după aceea afişezi un zâmbet satisfăcut pe faţă.

 
De care ori nu ai întors capul în altă direcţie când ai văzut o persoană care pur şi simplu îţi e antipatică, dar care adoră să te ţină de vorba cu orele? Noi am mai adaugă momentele alea când vezi că te sună cineva la telefon, tu eşti pe stradă, nu vrei să-i răspunzi şi… surpriză! Amicul tău este fix în spatele tău, văzând toată scenă. Tu scoţi telefonul din buzunar, îl opreşti din sunat, îl bagi la loc şi îţi continui drumul…S-a întâmplat să-i faci cu mâna unei persoane care, de fapt, nu te salută pe ţine. Te poţi preface că-ţi aranjai părul, întotdeauna merge trucul acesta.
Tu prin ce moment ruşinos ai trecut? 

Poezia africanului 


 


Când mă nasc, sunt negru
Când cresc, sunt negru
Când stau la soare, sunt negru
Când mi-e frig, sunt negru
Când sunt speriat, sunt negru
Când sunt bolnav, sunt negru
Iar când mor, sunt tot negru....
Iar tu, tipule alb
Când te naşti, eşti roz
Când creşti, eşti alb
Când stai la soare, eşti roşu
Când ţi-e frig, eşti albastru
Când eşti speriat, eşti galben
Când eşti bolnav, eşti verde
Iar când mori, eşti cenuşiu....
Şi tu mă numeşti pe mine COLORAT???


 
.
"Articolul participă la  jocul HAPPY WEEKEND! - Ediţia 41."

6 comentarii:

  1. Foarte tare poezia africanului! Intr-adevar de momente rusinoase toti avem parte, nu vreau sa le insir, ca sa nu va plictisesc! Un week-end minunat sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  2. Recunosc faptul ca am dat aprobator din cap cand de fapt nu ma gandeam la ceea ce vorbea cel din fata mea si prin urmare nici nu auzeam. Am o putere de decontectare de la mediul inconjurator extraordinara. Pur si simplu nu aud cand nu ma intereseaza subiectul. Ba am facut si cu mana unor oameni care nu ma salutau pe mine dar nu mi-am aranjat parul si m-a pufnit rasul , M-am facut si ca nu vad pe cineva mai ales daca acel cineva vorbea mult , prost si fara rost si in general ma obosea trancaneala lui . Altfel sunt extrem de sociabila . Nu am accelerat niciodata si nu am inchis usa nici macar unui lift banuiesc nu pentru ca da pe afara delicatetea din mine ci ca sufar de claustrofobie si nu ma urc singura in lift nici daca trebuie sa urc 20 de etaje pe jos. Am uitat zile de nastere si ca sa nu fiu apostrofata am recurs la un tertip :te-am sunat acum pentru ca nu am vrut sa fiu printre cei multi care-ti spun la multi ani :) iti mai zic daca imi mai amintesc :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Tare simpatica poezia africanului :)
    Car despre momente mai ciudate, eu nu le-as numi pe toate cele enumerate rusinoase, ca nu-i cazul. Primul nu mi s-au intamplat niciodata pentru ca nu-mi place sa pozez in ce nu sunt iar masina n-am :) La fel chestia cu liftul. Circul cu vreun lift atat de rar incat nici nu mi-ar trece prin cap o manifestare precum cea mentionata. Iar despre a dori sa vorbesti cu cineva la telefon sau nu...cred ca e alegerea fiecaruia sa raspunda sau nu. Unii oameni pot fi agasanti si strada nu-i cel mai bun loc in care sa raspunzi si sa vorbesti la telefon. Eu evit a vorbi pe strada si chiar ma opresc undeva daca vorbesc sau sunt sunata. In fine...Mi s-a intamplat sa spun ca n-am vazut ca am fost sunata pentru ca de fapt am vazut ceva mai tarziu dar nici tragere de inima sa sun inapoi n-am avut. Cred ca oricui i se poate intampla, eu consider telefonul mobil foarte invaziv in vietile noastre, il folosesc in cazuri strict necesare. Desi sunt femeie :)
    O seara placuta n continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Păi... am salutat pe cineva, dar nu cu mâna, ci cu gura, confundând persoana respectivă cu altcineva!:))

    RăspundețiȘtergere
  6. M-am recunoscut in faza cu liftul, imi place sa circul singura, iar poezia africanului este perfect adevarata!

    RăspundețiȘtergere

>