Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

vineri, 10 august 2012

Anna Karenina 2012

   O nouă adaptare a romanului de Lev Tolstoi.
  Romanul lui Lev Tolstoi, ”Anna Karenina”, este un roman de referință în literatura universală. Este un roman preferat  multor persoane.

  Peste 10 adaptări ale celebrului roman al lui Tolstoi s-au realizat din 1914, insă cea din 2012, regizată de Joe Wright si cu o distribuție formată din Keira Knightley, Jude Law, Michelle Dockery, Kelly Macdonald, Matthew Macfadyen si Emily Watson se anuntă a fi una de exceptie, cu sanse reale pentru obținerea a numeroase nominalizări

  Anna Karenina este o poveste de viață, despre dragoste care va fi transpusă intr-un mod original, insă fară să se piardă din parfumul povestii", a marturisit regizorul care a realizat printre altele Pride and Prejudice si Atonement, in ambele filme colaborand cu Keira Knightley.

 

   Acest film cu o asemenea distribuție cu siguranță își va lăsa amprenta asupra cinematografiei la fel cum a făcut-o și romanul lui Tolstoi în literatură.
  Este un film gen dramă ce va avea premiera in Romania  in 25.01.2013

sursa:pro

11 comentarii:

  1. Am citit si cartea si am vazut si o ecranizare mai veche a iei, cea cu Sophie Marceau in rolul principal. Este bun si filmul acela. Pe acesta nou il astept si eu, pare bine ralizat si cu o distributie buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. * a ei...sorry pentru greseala ..mi-au luat-o degetele inainte :))

    RăspundețiȘtergere
  3. „Anna Karenina”, una din cele mai bune creatii ale autorului Lev Tolstoi.
    Sigur nu voi rata acest film!
    Weekend reusit iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut alte ecranizari, de-abia astept sa vizionez si aceasta noua versiune. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Sorin!
    Arata bine trailer-ul. Cred ca va iesi foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bună SoriN!
    Cred,că va fi deosebit filmul!
    Mulțumesc,sper că nu voi uita!
    Un weekend excelent îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
  7. claritatea nu sta in forma, ci in dragoste...e un citat din romanul lui Tolstoi...astfel ca oricate ecranizari s-ar face dupa aceasta poveste, doar ea insasi spune totul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Trebuia sa aiba premiera in toamna asta. N-au reusit sa-l termine, postproductia a durat foarte mult. Nu am mari asteptari de la el, in primul rand pentru ca Keira Knightley mi-a parut nepotrivita de la inceput in rolul asta. Mi se pare in continuare. De fapt parerea in legatura cu distributiile si versiunile anterioare mi-am mai exprimat-o prin primavara...Am vazut aproape toate versiunile, mai putin una. Mie mi-a placut in rol Sophie Marceau.

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar sunt curioasă. Dintre versiunile pe care le-am văzut nici una nu o poate egala pe cea rusească din 1967, cu Tatiana Samoilova în rolul titular.

    RăspundețiȘtergere

>