Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

sâmbătă, 12 februarie 2011

Inventii revolutionare

"Ocno" este un pix dedicat celor cu vederea slabita sau pentru cei ce folosesc scrieri sau desene precise ,el avand atasat un dispozitiv ce mareste locul unde scrii.

"Sleepeasy" ,perna care combate insomnia .Aceasta  produce o miscare si un zgomot care imita ritmul sacadat al respiratiei din timpul somnului la un nivel sub ritmul respiratiei utilizatorului astfel incat sa nu fie deranjat.

"Interior compositing device" este un recipient care descompune resturile organice ce sunt introduse in el pentru o utilizare ulterioara fara a emana mirosuri deranjante .

Masina de spalat cu tamburi in contrasens o alta inventie a lui James Dyson care spre deosebire de masina clasica de spalat are doi tamburi care se invart in contrasens agitand rufele cu mai mare rapiditate si forta .

"Wanderer seat" este un scaun portabil utilizabil in spatii publice.

Aspiratorul fara sac ,inventat de James  Dyson (caruia de fat ii trebuie dedicata o intreaga poveste) cel care a revolutionat industria obiectelor casnice prin inventiile sale. Acest aspirator se bazeaza pe acelasi principiu al aspiratoarelor industriale facand absorbtia cu ajutorul curentilor de aer denerat de forta centrifuga de tip ciclon.

"Wind force mobility" , o masinuta alimentata de forta vantului utilizabila in diverse domenii dar in locuri unde curentii de aer sunt mai puternici

Ventilaorul Dyson air multiplier este preferatul meu. Acesta foloseste o tehnologie care amplifica circulatia aerului de circa 15 ori expulzand 400 litri/secunda de aer rece neintrerupt .Spre deosebire de ventilatoarele conventionale acesta nu "taie" aerul ,lipsindu-i paletii care intrerupeau fluxul de aer facandu-l inegal si zgomotos.

Un comentariu:

>