Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

sâmbătă, 12 februarie 2011

Inventii inutile si hazlii

Inventia despre  care cosider ca merita discutat cel mai mult este "Mitraliera cu teava indoita . A fost inventata in 1953 si era menita sa inlesneasca utilizatorului sa traga la 90 de grade ,considerata a fi utila luptelor de strada .Proteja tragatorul acesta ne-fiind obligat sa stea la vedere in momentul utilizarii.initial nu s-a luat in calcul modalitatea de ochire. A fost considerata mult timp o inventie inutila dar s-a ajuns intre timp la diversificarea ei astfel incat deja  este o prezenta obisnuita in cadrul fortelor de elita ale armatei.

Robotul telefonic inventat in 1964. Nu, nu este vorba de stramosul robotului din zilele noastre ,nici pe departe. Este vorba despre un robot ce ridica receptorul si bineinteles nu este capabil sa si vorbeasca la telefon, doar ridica receptorul.

Banca ATM este un concept nou de pusculita, Functioneaza ca un orice alt ATM. Banii sunt in totala siguranta deoarece chiar si proprietarul trebuie sa stie pin-ul cardului pentru a utiliza ATM-ul .

De departe cea mai amuzanta inventie a anilor '63 a fost servieta anti-bandit.Era o servieta care in momentul cand "banditul" tragea in ea i se deschidea fundul ,intreg continutul fiind imprastiat pe jos.Asta oare nu ii ajuta pe banditi ? Probabil nu , ar fi gandit inventatorul , atat timp cat documentele nu erau deteriorate !!!!!!

Caruta "tunata"

Fumatul in 1955 probabil era o moda,o terapie sau ceva asemanator,apanaj al inaltei societati ori viciu cel putin sic altfel de ce s-ar gandi cineva s-ar gandi sa inventeze porttigaretul pentru 20 de tigari deodata . Oare cat trebuia sa fii de impatimit al viciului respectiv sa vrei sa fumezi un pachet deodata ?

Deasemenea in aceeasi perioada (1955) a fost inventat si port-tigaretul pentru doua persoane..

"Cereal snacker" ,un dispozitiv utilizat introducerii in gura utilizatorului de cereale uscate ce-i asigura necesarul de vitamine si proteine zilnic

"Cue cat"este un scaner capabil sa citeasca coduri de bare speciale pentrua naviga pe internet.Au fost distribuite cu milioanele in speranta folosirii dar s-a dovedit unul din cele mai mari si costisitoare esecuri . Traditionalul "link" nu a pierdut teren in fata acestor gadgeturi

Anvelopele care luminau au fost inventate in 1961 cred ca de cineva care nu a apartinut timpului respectiv . Atunci nu a putu fi precizata cu exactitate utilitatea dar daca rapotam la zilele noastre "baietii" cu masini tunate si iluminate in tot felul de culori ar spune ca sunt chiar sic.

"Mop flops" menit persoanelor ce doresc mentinerea pardoselelor curate .Conditia este sa umbli prin toata casa pentru a mentine curatenia constant si in mod egal totodata.

Birdman Leo Valentin demonstrează metoda sa de zbor cu un ham special. Valentin a murit cand inventia sa a functionat cand a sarit dintr-un avion în 1956.

"Kooltronik portable fan" , dispozitivul care te ajuta sa te racoresti in timpul zilelor toride cu conditia sa porti la gat un ventilator portabil .

" Cat mew",sperietoarea de soareci ,din 1963 este o masinarie care miauna si chiar ii stralucesc ochii in intuneric fabricata in Japonia a carei utilitate nu a fost necesara niciodata

Un comentariu:

  1. N-am gasit ceva mai frumos despre Blogger: SoriN - Trimiteţi un comentariu pe tot internetul!



    Also visit my web site: pensiuni

    RăspundețiȘtergere

>