Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

miercuri, 13 mai 2015

Cum poți primi gratuit versiunea finală de Windows 10 RTM

Cu doar câteva luni înainte de lansarea versiunii finale de , încep să apară tot mai multe informaţii legate de disponibilitatea sa.


      În această vară ar trebui să putem instala versiunea finală de Windows 10. Noul sistem de operare, care s-ar putea să fie lansată de Microsoft, se anunţă a fi unul foarte atrăgătoare.
    Cea mai mare parte din opiniile legate de Windows 10 care au ajuns pe internet au fost ancorate în versiuni Preview pe care doritorii le putea experimenta înregistrându-se în programul Windows Insider. Înregistrarea a fost şi rămâne un proces gratuit, motiv pentru care numărul celor care au descărcat versiunile beta ale celui mai nou a ajuns la 4 milioane de internauţi.
    Partea surprinzătoare a venit de la Gabriel Aul, directorul programului Windows Insiders. Acesta din urmă a confirmat pe Twitter zilele trecute, printr-un simplu Yes, că toţi membrii clubului Windows Insiders vor avea acces gratuit la Windows 10 RTM.      Abrevierea RTM provine de la Release to Manufacturers şi se referă la versiunea finală de Windows ce va putea fi testată de producătorii de hardware înaintea variantei comerciale a noului SO.

     Cu alte cuvinte, această iteraţie are mari şanse să fie identică cu cea care va ajunge în magazine, dacă nu se mai descoperă vreo problemă gravă de funcţionalitate sau stabilitate. Ca urmare, dacă vreţi să vă număraţi printre primii care testează varianta RTM de Windows 10, fără vreo investiţie financiară, grăbiţi-vă să vă faceţi un cont pe Windows Insiders.

Un comentariu:

  1. Nu e riscant, dacă încă nu e pus la punct și se pot ivi disfuncționalități ?

    Ce aduce nou față de W 7 sau W 8 ?

    Numai bine !

    RăspundețiȘtergere

>