Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

luni, 4 august 2014

Un spectacol gratuit

 Meseria de marinar ,o meserie ce  poate fi privită şi ca o continuă aventură, o continuă descoperire a vieţii sub toate aspectele, o libertate dusă până la extrem şi o lecţie pe care viaţa ţi-o poate da, mai blând sau mai furtunos. Poate fi un mod plăcut de a câştiga bani albi pentru zile negre.
   Continuarea articolului: Un spectacol gratuit (Buna dimineata soare)


   Dacă ai noroc să te afli într-o anumită zonă chiar la momentul potrivit, poţi să fii martorul unor evenimente deosebite pentru care alţii plătesc bani buni să le cunoască.

   Ca să te înveseleşti puţin mai mult câţiva prieteni îţi vin în întâmpinare. Sunt nişte fiinţe inteligente ca şi tine care găsesc plăcerea în joc, terenul lor de joacă este marea, iar tu trebuie să le devii partener.    Ei sunt delfinii.


    Pentru început, se iau la întrecere cu uriaşul de metal, îl consideră un posibil concurent la un concurs de înot doar de ei ştiut. Şi atunci încep să arate de ce sunt în stare. Ȋncep să sară, să facă tumbe prin apă, dar şi la suprafaţă, să dea din coadă. Ori de câte ori vezi acest spectacol te bucuri ca şi cum ar fi prima oară, râzi ca un copil şi trebuie să aplauzi actorii ca să le mulţumeşti.


   Drept răsplată pentru apluzele tale, delfinii vor deveni şi mai nebunatici, vor sări mai sus şi vor face şi câteva bis-uri. Doar să te facă fericit.


 Dacă stai o oră în prova vaporului şi ai noroc ca apa să fie foarte clară este imposibil să nu vezi ceva interesant – fel de fel de peşti, mai mari sau mai mici, peşti care vânează alţi peşti, păsări care vânează peşti, alte feluri de vieţuitoare care se bucură de viaţă şi de ziua frumoasă de afară.

 va urma
 
Recomandare "Articolul participă la  jocul "Bună dimineaţa soare"! Dacă doreşti să participi ,te poti inscrie aici !

Un comentariu:

  1. Am vazut si eu cativa delfini cand am fost demult la mare..Venisera foarte aproape de tarm..E o senzatie unica. Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere

>