Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

sâmbătă, 7 iunie 2014

Prea frumos

Bărbat expulzat din Arabia Saudită pe motiv că era prea frumos. Fetelor, îl primiţi în România?


 „Greşeală” de a fi prea frumos poate fi pedepsită crunt în ţările musulmane. A simţit-o pe pielea să şi Omar Borkan Al Gala, fotograf şi actor din Dubai, care a fost deportat pe motiv că reprezintă o ispita pentru femeile arabe.



  
Femeile din Arabia Saudită sunt obligate să poarte burka, un veşmânt care le acoperă din cap până în picioare, nu au voie să comunice cu niciun bărbat care nu le este rudă, iar relaţiile sexuale în afară căsătoriei sunt pedepsite cu lovituri de bici sau, uneori, chiar cu moartea.




În acest context, aproape că ne bucurăm pentru bietele musulmance că au scăpat de o ispita precum Borkan şi, chiar dacă numele îi sună mai mult hilar, fotografiile ne demonstrează că nu este nimic de ras în privinţa sa, ba dimpotrivă, treaba pare cât se poate de „serioasă”.

2 comentarii:

  1. frumos baiat, nimic de zis dar totusi...:)
    uite ca exista si o lege care interzice frumusetea, off, off...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O postare aberantă luată, probabil, din hazna. Toate aceste zvonuri au fost declarate false de către acest Borkan. Din dorința de a face ”literatură” și de a părea informați preluăm și răspândim lături. A fost un incident legat de un festival, dar de aici și până a fi expulzat... SoriN, până a scrie trebuie să citești mult, mult, musai să înțelegi ce ai citit, dar e nevoie și de ceva talent! Nu-i îndeajuns să ai blog=))

      Ștergere

>