Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

joi, 26 iulie 2012

Ursuletul de plus

Lumea întreaga râdea de Mr. Bean ca se plimba tot timpul cu ursuletul dupa el, dar în realitate, mai mult de o treime din adulti sunt înca atasati de jucariile de plus, care îi ajuta sa adoarma noaptea, potrivit unui studiu britanic.
Peste jumatate din britanici mai au înca o jucarie de plus din copilarie, iar vârsta medie a animalutului pufos este de 27 de ani.

Cei care dorm cu ursuletul de plus spun ca acesta îi ajuta sa adoarma, îi calmeaza si îi ajuta sa scape de stresul de peste zi.

25% din barbatii chestionati îsi iau jucaria cu ei în calatoriile de afaceri, pentru ca le aduce aminte de casa.

Chiar si Printul Charles se plimba peste tot cu ursuletul lui de plus de când era mic, potrivit unei biografii scrise de Christopher Andersen.

Lantul de hoteluri Travelodge, care a realizat studiul, spune ca în ultimul an au reunit peste 75.000 de jucarii de plus cu proprietarii lor.

"În mod interesat, proprietarii nu erau copii, avem un numar imens de oameni de afaceri si de femei care ne suna sa ne spuna ca si-au uitat ursuletul la noi", a spus purtatorul de cuvânt Shakila Ahmed.

Ai si tu o jucarie de plus din copilarie?

Sursa


9 comentarii:

  1. Si eu mai am jucarii din copilarie!

    O zi vesela iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o duminica superba, plina de bucurii si zambete iti doresc!

      Ștergere
  2. Jucăriile mele din copilărie nu erau din pluș. Le păstrez în gând, am scris despre ele, așa, ca să nu le uit, vreodată.
    Am ceva special, care vorbește despre zodia mea, este un dar din partea mezinului meu. Culmea! figurina este cumpărată din Londra!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ursuletii de plus sunt preferatii mei :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Din plus am avut un ursulet Koala care nu mai exista acum, au ramas drept amintiri doar jucariile din plastic si alte materiale. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am langa mine un "ursulet" in carne si oase, nu vrem sa fim 3 in acelasi pat :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Câtă lipsă de dragoste în societatea britanică! Uluitor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesanta statistica! eu nu mai am de muuuuult o jucarie care sa ma ajute sa adoarm :) Pic de oboseala seara de seara si dorm neîntoarsa! :)) dar jucarii mai am înca multe, mai ales de la fetitele mele (20 si 22 ani) si le pastrez în saci, sa le ofer nepotilor, cand o sa fie vremea.
    sa ai o duminica faina! si te invit la o leapsa: http://vis-si-realitate-2.blogspot.de/2012/07/leapsa-liebster-blog-award.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt inconjurata de plusuri.Mark doar cu ursuletul lui doarme:).
    Il mai am pe Biluta,care are deja 21 de ani,dar baietii il iubesc mult,numai pentru ca e o "pufosenie".

    RăspundețiȘtergere

>