Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

vineri, 29 aprilie 2011

Liste preferenţiale

Daca tot este la modă azi nunta princiară să vedem cine a mai fost invitat inexplicabil şi cine omis :






Invitaţi:

Mr. Bean. sau Sir Rowan Atkinson. Lumea se roagă în secret ca prietenul apropiat al Prinţului Charles să nu fie prins uscându-şi pantalonii în baie, în timpul ceremoniei.

Gary Goldsmith este „oaia neagră” a clanului Middleton. Unchiul Gary i-a oferit droguri şi femei unui reporter sub acoperire, în 2009. Mai multe publicaţii l-au dat în fapt pentru consum de cocaină.

Prinţul-moştenitor al Bahrain-ului
Salman bin Hamad bin Isa Al Khalifa, a fost şi el invitat, iar Reginei i se reproşează că „a pus regalitatea înaintea drepturilor omului”, aşa cum a formulat Peter Tatchell, un cunoscut militant. Regatul Bahrain a reprimat dur protestele populaţiei civile din ultimele luni. 

Joss Stone e o prezenţă surprinzătoare pentru simplul fapt că numele acesteia pare total întâmplător inclus pe lista invitaţilor. Sau poate că nu chiar, cântăreţa de soul a participat la Concertul pentru Diana de pe Wembley, în 2007. 

Şi Kanye West. Aici părerile sunt împărţite. Nimeni nu e sigur că rapper-ul cu versuri şi atitudine extrem de neconvenţionale se află cu adevărat pe lista invitaţilor. Toată lumea speră, însă, să-l vadă la nuntă, mai ales că reprezentanţii săi s-au abţinut de la orice comentariu, întărind astfel zvonurile.


Omişi : 

Obama , Tony Blair , Gordon Brown şi noi ne mirăm de ce nu şi-ai noştri :)


UPDATE:


Recomand :



7 comentarii:

  1. Poanta asta nesarata cu mr Bean nu m-a facut sa rad nici ca cea mai proasta prestatie a genialului Atkinson. Faptul ca altii disting valoarea si declara cu titlu nobiliar un actor pune definitiv eticheta de handicapati irecuperabili pe natia asta de jurnalisti de 2 bani din care se compune Romania si unde mai pui ca se mai si fudulesc cu ce le iese de sub tastatura.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim-ule/o eu cred că meseria şi titlul ce i se dă cuiva ca şi nobleţe sau alt merit nu are a face nimic una cu alta decât în cazul unei meserii jenante,controversate ceea ce nu are legătură cu cazul de faţă.

    Din curiozitate : dacă aveai ceva de criticat de ce îţi acoperi identitatea ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Au fost si-ai nostri invitati-din familia regala,Doar nu Base...Daca nu ne prostea usor bunicuta Iliescu cu "Nu ne vindem tara!si N-au mancat salam cu soia ca noi!"(Asta a fost scoala-Stefan Gheorghiu),alegem punctul 8 de la Timisoara-fara comunisti-Eram departe si-i intelegem si noi mai bine.Acum toti suntem destepti ,dar nu putem schimba prea multe...

    RăspundețiȘtergere
  4. 2 miliarde de persoane au urmarit nunta deja numita a secolului...si nu doar din curiozitate...

    a fost un spectacol...am vazut cum functioneaza un mecanism in care fiecare rotita isi stie locul...chiar daca e departe de perfectiune a fost perfect vizibil ce inseamna sa ai continuitate...
    noi am avut un scurt-circuit care a durat 50 de ani...

    RăspundețiȘtergere
  5. Pandhora vin cu o mică rectificare , încă durează scut-circuitul dar sub o altă formă adică putem vedea curtea vecinului .

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) Citeam eu linistita ... vad "invitati", asaaa...ciesc mai departe, vad "omisi", buun, mai departe...imi sare in ochi "Lillee"...ce? Ce-i cu mine?
    Apoi am vazut ca scrie "recomand"...aaaa, pfiuuu. Credeam ca am fost printre omisii de la nunta :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. M-am saturat de subiectul Nunta Regala...sincer. Multumesc frumos pentru mentionare! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere

>