Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

sâmbătă, 12 martie 2011

Aplicatii gratuite si utile utilizatorilor de windows

Fiind un utlizator de windows inveterat prin faptul ca probez si folosesc tot felul de aplicatii ,programe,utilitare de-a lungul timpului am ajuns la a creea liste de tot felul de aplicatii utile si la indemana ..
  Nu poate exista un clasament ,acesta daca ar fi ar trebui personalizat fiecaruia in functie de modul de folosire a PC-ului.dar o parte din aceste aplicatii poate fi comuna.Cele care mi se par cele mai folositoare in general tuturor utilizatorilor le voi prezenta mai jos :...



Foxit reader .Despre aceasta am mai scris aici. Este o excelenta alternativa la Adobe reader pe care o inlocuieste cu succes prin rapiditate ,fiabilitate si utilitate.Este gratuit si se bucura de utilitati care la Adobe sunt accesibile doar in varianta platita.



Picasa 3 este o aplicatie gratuita cu ajutorul careia poti edita fotografii ,poti face slideshov-uri,videoclipuri,colaje ,albume .Dupa ce ai salvat poti uploada foarte usor pe internet de pe serverul Picasa. Fiind client Google se asociaza forte usor cu Blogger ,odata instalat pastrand fotografiile din postari .O metoda simpla si sigura pentru postari fiind incarcarea imaginilor,editarea ecestora (eventual) apoi incarcarea lor direct din Blogger.



Keepass este un utilitar ce iti pastreaza in siguranta datele importante prin parolare si desemenea pastreaza parolate si in siguranta chiar si parolele personale a diverse aplicatii din windoaws,mail,si chiar site-uri fiind mai usor de gasit o parola uitata decat prin metoda recuperariii prin mail .



CCleaner este poate una din cele mai folosite aplicatii in ajutorul acelora care navigheaza mult pe internet.Curat cu succes si foarte eficient toata multitudinea de cookies,third-aplicatii sau registrii incarcati in urma navigarii pe internet , inclusiv tot sistemul de fisiere nefolosite si totul in cateva secunde si mai mult ca toate este gratuit .



AdAware este solutia potrivita pentru distrugerea aplicatiilor malware,spyware sau adware aplicatii ce duc la distrugeri de multe ori cu consecinte grave



Everything , o aplicatie deasemenea gratuita care inlocuieste cu succes functia Search clasica a Windows .Este un mic utilitar foarte rapid si eficient care rascoleste tot de oriunde chiar si in fisierele temporare.



Tera Copy mic si rapid inlocuieste functia predefinita a winows si este mult mai rapid decat aceasta .Se poate alege ce sa copieze si ce nu fiind un avantaj pentru fisierele mari.



ImgBurn asemanator cu Nero dar la viteze mult mai mari si ocupa mai putin loc si resurse .



RevoUnistaller  .Cand vrem sa stergem un program si ni il putem elimina cu Add or Remove Programs si nici nu ii gasim un Uninstaller atunci avem o problema aceasta o rezolva cu succes Revo cu "Hunter Mode" care va gasi cu succes aplicatia si chiar o va sterge fara a lasa urme.



Lyrics este o alpicatie interesanta care contine 235.000 de versuri care se integreaza foarte bine in Winamp si se pot vedea versurile melodiei in timp ce aceasta ruleaza.



Free download manager este o aplicatie folosita in cautari si descarcari rapide de pe internet chiar si intreruptibile.




1 Alte aplicatii utile AICI 

2-Extensii Mozila dintre cele mai  folosite si utile AICI

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

>