Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

miercuri, 2 februarie 2011

Foxit Reader ca alternativa

      In ultimul timp tot mai des avem alternativa , si avantajul primirii online a facturilor la utilitati ,telefoane ,internet etc . Acestea se transmit in format .pdf iar una din aplicatiile utile windows-ului folosita pentru a citi si printa documentele in format .pdf este Adobe Reader ......
      Aplicatia este gratuita si usor de gasit pe Google,dar, mai ales pentru cei cu resurse limitate ale calculatorului este un program greoi cu o vasta paleta de unelte ,cu un kit de instalare destul de mare care adunate la un loc ingreuneaza mult buna functionare a calculatorului. Deaceea multi renunta la a-l mai instala ajungand sa faca compromisuri care necesita timp si indemanare.
    In acest caz FOXIT READER 4.3 ne da o alternativa foarte buna. Este mult mai mic si mai rapid.Cea mai mare calitate vine insa din alta parte. Spre deosebire de varianta free a Adobe Reader ,Foxit Reader ofera posibiltatea convertirii documentului in format text ,lucru ce permite editarea textului prin adaugirea de imagini,culori si chiar diverse forme de text ,unelte ce sunt accesibile doar in varianta platita a Adobe Reader.Bineinteles posibilitatile sunt limitate dar indeajuns pentru o utilizare normala .

                                                                                           Sursa Foxit Software


Descarcă Foxit Reader

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

>