Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

vineri, 16 decembrie 2016

Reflexii în Oglinda

Tradiţie legată de culoarea globurilor de Crăciun

     In funcţie de culorile alese, se spune ca anul viitor le va îndeplini oamenilor diferite dorinţe. 

    Dacă îţi alegi globurile de culoare albă, anul următor ai parte de multă bucurie, echilibru şi înţelepciune. Totodată această culoare reprezintă smerenie şi bunătate. 
      Roşul este un simbol al focului şi de asemenea, culoarea se regăseşte şi în costulul lui Moş Crăciun. Prin forţa, puterea şi strălucirea lui, roşul are acţiuni benefăcătoare, mărindu-ţi puterea, voinţa şi îţi aduce împlinire sufletească. 
    Verdele îţi aduce bunăstare. Această culoare trebuie să se găsească în fiecare brad. Este un simbol consacrat al tinereţii, vieţii şi bunăstării. 
    Globurile albastre sunt foarte importante. Aceasta nu trebuie să lipsească din brad dacă vrem ca anul următor să fim mai liniştiţi şi să scăpăm de lucrurile rele. Auriul îţi poartă noroc la bani şi semnifică lumina şi bunătate din oameni. 
     Ritualul împodobirii bradul este magic, se spune ca , dacă respecţi tradiţia culorilor, Anul Nou îţi poate aduce tot ceea ce e mai bun şi ceea ce îţi doreşti.






Recomandare
Dacă doresti să participi ,publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip ,pe care tocmai le-ai "vazut in oglinda ta ",(poate fi si cea retrovizoare) si inscrie articolul la
 "Reflexii in Oglinda"
Te invit să te înscrii

5 comentarii:

  1. Am inteles: alb, rosu, verde, albastru, auriu. :)
    Sarbatori cu bucurie!
    Weekend frumos iti doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci, dacă pui globuri de toate culorile, e perfect!

    Weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei bine, dacă îți dorești să ai un brad elegant, trebuie să te rezumi la cel mult două culori. Gândește-te că bradul de Crăciun nu este o sorcovă. Cele mai potrivite culori pentru crearea unui look elegant sunt roșul și auriul, auriul și argintiul, albul și argintiul, albul și negrul. Desigur, poți opta și pentru alte combinații cromatice sau te poți rezuma la o singură culoare.
    Seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bradul de Crăciun este cel mai îndrăgit simbol al acestei sărbători sfinte. Cu siguranță îți amintești cu nostalgie de anii copilăriei, când împodobeai bradul împreună cu cei dragi

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-a placut lectia impodobirii bradului de Craciun.
    Sa-ti fie Sarbatorile magice si pline de bucurii!
    La Multi Ani, draga Sorin si sa ne revedem sanatosi in noul an!

    RăspundețiȘtergere

>