Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

duminică, 4 decembrie 2016

Netfix merge fără internet: vă permite să descărcați filmele

.
   După lungi speculații pe marginea subiectului,  Netfix a ajuns să integreze posibilitatea descărcării de filme din aplicație, pentru vizionări offline.

   Netflix nu este nici pe departe serviciul perfect de streaming, dar prin prisma faptului că este disponibil în cea mai mare parte a globului și include foarte mult conținut original de calitate, are cei mai mulți utilizatori. 


   Hulu și  Amazon Prime Video ar mai fi câteva servicii de streaming foarte bune, dar acestea sunt disponibile doar în Statele Unite.

    Partea bună este că Netflix tocmai a împrumutat o pagină din manualul Amazon Prime Video și, cu siguranță, vă face un număr impresionant de utilizatori foarte fericiți. Este vorba de posibilitatea redării de conținut video offline. Cei de la Netflix, inițial, au fost complet împotriva conceptului, dar se pare că au revenit asupra deciziei.

    Mai mult decât atât, posibilitatea rulării de filme și seriale de pe Netflix fără internet nu este în stadiu de proiect. În momentul anunțului oficial, deja s-au lansat aplicaii actualizate pentru tabletă și smartphone, în fiecare colț al globului. Cu alte cuvinte, oricine poate începe să facă download la Narcos pentru a se uita la episoadele favorite în metrou, în avion sau pe tren, fără să-și mai risipească traficul de date.


    În momentul în care faceți tap pe numele unui film sau serial, după cum se poate vedea și în imaginea de mai sus, aveți un buton nou de download, cu o săgeată în jos. Funcția este disponibilă doar utilizatorilor de Netflix pe dispozitive portabile, deci vă puteți lua gândul de la această funcție dacă petreceți cea mai mare parte a timpului vizionănd clipuri de pe serviciul de streaming pe desktop sau Smart TV. 

    Pe smartphone sau tabletă, dacă nu aveți momentan butonul descris mai sus, asigurați-vă că aveți cea mai recentă versiune a aplicației.

    La această oră, nu se pot descărca decât filme și seriale originale Netflix, câteva sute din câteva miii disponibile pe platformă. Există însă promisiunea că pe viitor colecția se va extinde.


Sursa: Ubergizmo

Un comentariu:

>