Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

vineri, 2 mai 2014

Programul care îţi spune cât de frumos eşti



Frumuseţea este subiectivă, dar din punct de vedere ştiinţific lucrurile sunt exacte: simetria este cea care construieşte un aspect plăcut. Aceasta este ideea pe care se bazează programul computerizat botezat „Anaface“, care analizează pe baza unui algoritm proporţia dintre anumite puncte ale feţei unei persoane şi oferă un verdict, dar şi un punctaj pe o scală de la 1 la 10, celor care fac testul frumuseţii.

Analiza facială realizată de Anaface.com (pagina unde se poate face testul) presupune doar ca utilizatorul programului să încarce o fotografie care îi prezintă din faţă, de tip paşaport sau buletin, apoi să marcheze 17 puncte ale chipului, aşa cum este indicat de program, în aşa fel încât să fie realizate măsurătorile şi calculele matematice necesare.


Un program care merită să fie încercat şi din simplul motiv că persoane care nu se consideră tocmai arătoase pot ajunge să se privească altfel în oglindă după ce află că sunt de nota 9 sau 10, în timp ce frumoşii siguri de calităţile lor fizice ar putea să rămână corijenţi, măcar de această dată.

 Incearca si tu aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

>