Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

joi, 4 august 2011

Criza pe îndelete


Am primit acest slideshow via mail de la Robert pe care îl salut şi-i mulţumesc ! Acest slideshow prezintă "colorat" criza pe înţelesul tuturor .


Face-ţi click pe repede înainte pentru următoarea pagină





12 comentarii:

  1. Ahaaa. Acum am inteles cum sta treaba :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pãcate asa este.Unul mai"destept"i-a totul,trãieste,cu paharul de whisky,la umbra babanierului,iar"fraierii",plãtesc impozite,si incearca sa supravietuiasca.Asta ma inerveaza pána la maduva spinarii.Tu nu ai nici o vina,spuneam si eu asa,sa nu tac.:)) Zi faina.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună SoriN!
    Mă întreb oare,vor mai
    veni și vremuri mai bune?
    Îți doresc un weekend cu
    soare și bucuri!

    RăspundețiȘtergere
  4. Când se termină criza, știe cineva?

    RăspundețiȘtergere
  5. Realitatea este trista....si noi suntem niste magari ca o acceptam!:(

    RăspundețiȘtergere
  6. Raspuns pt INCERTITUDINI.
    Asta e clar. Mai complicat e cu sfârșitul. Care sfârșit? Și mai ales – al cui? Se termină criza? Sau se termină cu România?

    FMI ne tot zice ca ieșim din criza încă din 2009…adică chiar înainte sa intrăm bine in ea…
    Sunt ridicoli băieții ăștia de la partide, care se uita cu sufletul la gura la graficele economice, si cum vad o ușoara mișcare in sus, urlă de bucurie! Se îmbrățișează și se felicită: gata, am ieșit din criză!

    RăspundețiȘtergere
  7. TRISTA REALITATE.
    Este trist, dar trebuie să recunoaştem că so­cietatea românească este condusă de interese de grup sau individualiste, ignorând principiile care servesc interesului naţional. Ne confruntăm în fiecare zi cu exemple de sărăcie şi subdez­voltare socială, aparţinând parcă altei generaţii. Toate aceste mediocrităţi, sărăcii şi violenţe nu pot fi înlăturate decât prin creşterea şi dezvolta­rea gradului de cultură, de educaţie şi desăvâr­şire morală. În zilele noastre, politica nu mai este acea ştiinţă clădită pe baze temeinice, ea este o încrengătură de experienţe obscene, de subtili­tăţi meschine, de intrigi josnice şi caracter murdar.

    RăspundețiȘtergere

>