Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

luni, 28 martie 2011

Romanii au talent ! (4)

Seria continua !


6 comentarii:

  1. astia toti sunt romani talentati ce participa la concursuri in strainatate?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai degraba romani plecati care sunt descoperiti acolo.Cel putin in ceea ce priveste fetita aceasta daca esti atent la un moment dat vorbeste cu mama ei in germana.
    Iar Petruta Cecilia Krupper a cantat si in tara impreuna cu Gheorghe Zamfir dar mai celebra a fost in Germania .Eu cel putin ,am auzit despre ea abia cand au laudat-o germanii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Barbara locuieste în Germania si vorbeste o germana perfecta, fara pic de accent. Doamna care o însoteste este matusa, care a adoptat-o, pentru ca mama ei a abandonat-o când a aflat ca boala de coloana - de care sufera Barbara, este incurabila, îi împiedica cresterea si necesita tratament continuu; de atunci locuieste si practic este întretinuta de matusa ei.
    Nici eu nu am auzit de ea pâna aici, pe pagina ta. Tare m-am bucurat! Eu am locuit în Sibiu mai bine de 30 de ani si atât Barbara, cât si Petruta (fosta Dorca), sunt sibience :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @CARMEN m-ai uimit la modul concret .Eu nu am reusit sa aflu nimic despre ea . Eram sigur doar ca este romanca,dar ca s-a nascut aici sau acolo ca locuieste aici sau acolo nu am putut afla.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă rămânea cu mama ei în România?????? A avut noroc că mama ei și-a urmat reflexul de turmă și a lăsat în urma turmei ˝lucrul˝ care o Încetinea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sorin,
    eu am tradus ceea ce spune ea în acest videoclip. Amanuntul cum ca este nascuta în Sibiu l-am gasit pe o pagina de net, cautând sa gasesc mai multe date biografice.

    RăspundețiȘtergere

>