Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

joi, 3 martie 2011

Chelii hazlii

   Cand nu mai ai par care sa iti acopere capul iti vin tot felul de idei ,unii isi lasa suvite/suvita ,altii se tauiaza , altii isi implanteaza .E partea corpului pe care ne-o dorim asa cum ne-am nascut .Majoritatea celor ce au probleme nu accepta schimbarea .
  Ce semnificatie are podoaba capilara ?
  Din punctul de vedere al majoritatii barbatilor aceasta denota potenta masculina ,lucru neadevarat,  o chelie poate fi impunatoare purtata cu mandrie.
 Cei mai corpolenti si numai in ultimul timp prefera rasul in cap dar daca chelia ar apare cu siguranta gusturile i s-ar schimba si atunci ar ingroasa randurile celor frustati.
  O parte fac haz de necaz ,adica poarta chelia cu mandrie sau frustrarea ii face sa-si abata atentia de la un fapt implinit (cine stie...)


2 comentarii:

  1. daca tot nu mai au par, macar barba sa aibe...plus, economie la sampon. sau se dau cu polish?

    RăspundețiȘtergere
  2. Psihologul este de acord ca oamenii considera prezenta parului pe corp si pe cap drept un atribut al virilitatii, al tineretii si al puterii masculine, in timp ce lipsa lui duce la stereotipul ca „ti-a cazut parul pentru ca esti prea destept“. De vina sint si reclamele care „intaresc aceste prejudecati, pentru ca nu se fac nici un fel de reclame la ochelari sau la costume barbatesti cu barbati fara par“. Stresul, poluarea, dar si factorul ereditar sint posibile explicatii pentru pierderea parului la virste timpurii. Totusi, „in gindirea profana se spune ca daca n-ai chelit pina la 30 de ani, nu mai chelesti deloc“, precizeaza Aurora Liiceanu.
    Concluzia Getei Voinea e una singura: „Trebuie sa stii sa porti ceea ce ai pe cap. Daca stii sa fii simpatic, sa ai atitudine, nu e nici o problema. Oricum, fiecare isi gaseste perechea, de pilda o femeie cu parul foarte lung, tocmai ca sa echilibreze“.

    RăspundețiȘtergere

>