Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

luni, 17 ianuarie 2011

Prey - Aplicatie cu care puteti afla cine v-a furat laptop-ul

Vi s-a furat laptop-ul din masina sau de pe masuta cafenelei din Mall ? Nici o problema , in cel mai scurt timp il veti recupera daca utilizati Prey

Prey este o aplicatie cu care puteti afla cine v-a furat laptop-ul si unde se afla acesta .Cum poate face asta ? Aplicatia trimite o serie de informatii despre starea generala a calculatorului , lista cu programele care ruleaza si conexiunile deschise , informatii detaliate despre retea si Wi-Fi si un screenshot cu desktop-ul laptopului dvs .Iar daca laptop-ul dvs. are webcam integrat , trimite si o captura a persoanei care se afla in fata lui , deci sunt mari sanse sa va recuperati laptop-ul .Programul nu apare nici in lista de procese din task manager , nici in Uninstaller-ul din Windows , doar in meniul de start .Iar daca hotul nu stie care este rolul acestui program , nici nu isi va da seama ca este urmarit .Prey trimite informatiile in panoul dvs. de control de pe site-ul oficial , sau direct in casuta de email setata de dvs. la instalarea programului .

Bineinteles , sa nu eliminam posibilitatea ca hotul sa formateze hard disk-ul calculatorului , pentru ca atunci nu prea mai sunt sanse sa il recuperati .Dar pe de alta parte , un hot poate fura acel laptop pentru datele confidentiale importante .

Prey este gratuit si este compatibil cu Windows Xp , Windows Vista , Windows 7 , Mac OS si Linux .


BitShock Image Hoster  <----  PENTRU WIN SAU ALT TIP DE OS  ---->  BitShock Image Hoster

Un comentariu:

>