Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

joi, 27 ianuarie 2011

2012 -Pro si Contra

    Cu totii am auzit sau am citit in ultimul timp despre 21 decembrie 2012 . Din ce in ce mai mult suntem "bombardati"cu tot mai multe teorii pro si contra acestei date care semnifica sau nu "Sfarsitul Lumii" asa cum o stim noi.In sprijinul pro sau contra acestei teorii sunt implicate tot mai multe institutii sau descoperiri istorice sau arheologice care de fapt sunt facute cu mult in urma dar abia acum (odata cu apropierea datei "fatidice" ) sunt atat de mediatizate. Sa vedem cateva din aceste teorii care nu sunt demontate categoric de niciuna din parti indiferent daca sunt pro sau contra.....



Dupa cum stim viata pe Pamant nu s-a sfarsit datorita lui Y2K bug cunoscut ca problema anului 2000, care se prezisese ca va da peste cap computerele de pe intreaga planeta, din aceasta cauza s-ar fi declansat o serie de catastrofe, inclusiv rachetele nucleare si tot asa nu va fi sfarsitul lumii nici in decembrie 2012, dupa cum e prezis in calendarul maya.
 Specialistii de la NASA au raspuns la o serie de intrebari legate de subiectul sfarsitului lumii, care infierbanta imaginatia si da insomnii majoritatii adeptilor acestor teorii.

 1-Exista vreo dovada credibila pentru afirmatiile facute ?  (legat de "Sfarsitul Lumii ")
“Nu exista nicio dovada credibila pentru oricare dintre afirmatiile facute – in carti, filme, documentare sau pe internet -, in sustinerea unor evenimente neobisnuite care ar urma sa aiba loc in decembrie 2012 si care ar duce la sfarsitul lumii”.
 2-Sunt adevarate prezicerile calendarului mayas ?
“Asa cum calendarul de pe perete din bucataria dumneavoastra nu inceteaza sa existe dupa 31 decembrie, calendarul mayas nu inceteaza sa existe dupa 21 decembrie 2012. Aceasta data este sfarsitul unui perioade mari socotite de mayasi, insa dupa aceea incepe un alt ciclu in calendarul lor”.
 3-Exista alinieri planetare care ar putea influenta viata pe Pamant ?
 “Nu vor fi alinieri planetare in urmatoarele cateva decenii, iar Pamantul nu va traversa planul galactic in 2012. Si chiar daca aceste alinieri planetare ar avea loc, efectele lor pe Pamant ar fi neglijabile. In fiecare decembrie, Pamantul si Soarele se aliniaza cu aproximativ centrul Caii Lactee si acest eveniment anual nu are nicio consecinta asupra vietii de pe planeta noastra”.
 4-Este real pericolul ca un meteorit sa loveasca Pamantul in 2012 ?
“Despre Pamant s-a spus in permanenta ca ar fi in pericol sa fie lovit de asteroizi sau de comete, insa coliziunile majore sunt extrem de rare. Ultima de mare impact a fost in urma cu 65 de milioane de ani si a dus la disparitia dinozaurilor. Astazi, astronomii NASA sunt implicati intr-un proiect numit Survey Spaceguard, pentru a depista orice mare asteroid din apropierea Pamantului. Noi am stabilit deja ca nu exista pericolul sa loveasca Pamantul un asteroid la fel de mare ca acela care a dus la disparitia dinozaurilor. Toata aceasta activitate se face in mod deschis, cu descoperirile postate zilnic pe site-ul NEO NASA Program Office, astfel incat puteti vedea ca nu este prezis ca va lovi ceva Pamantul in 2012”.
 5-Exista pericolul apropierii Planetei X sau Eris sau Nibiru care sa duca la distrugerea planetei ? 
“Nibiru si alte povesti despre planete aflate in deriva sunt fictiuni de pe Internet. Nu exista nicio baza reala pentru aceste speculatii. Daca Nibiru sau Planeta X ar fi fost reale, astronomii ar fi stiu aceasta inca din urma cu un deceniu, iar in prezent o astfel de planeta ar fi fost vizibila cu ochiul liber. Eris este reala, dar este o planeta pitica asemanatoare cu Pluto care va ramane in afara sistemului solar, ea se poate apropia de Pamant la o distanta de patru miliarde de mile”.
 6-Exista pericolul unor furtuni solare ce ar putea fi devastatoare ?
“Activitatea solara are un ciclu regulat, cu varfuri la aproximativ 11 ani. In preajma acestei activitati maxime se pot produce perturbari ale sistemelor de comunicare prin satelit, insa s-au gasit deja metode pentru protejarea acestora impotriva furtunilor solare. Urmatoarea activitate solara maxima va avea loc intre anii 2012 si 2014”.
Pe de alta parte intr-un raport Pentagonul afirma ca : “Pe măsură ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbări la nivelul planetei, care vor provoca modificări radicale şi bruşte de climă, timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar ADN-ul uman va fi reprogramat.”
    Planeta Terra se comportă ca un imens circuit electric. Între suprafaţă şi ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 de km distanţă de suprafaţă, există un fel de cavitate electromagnetică. Proprietăţile rezonante ale acestei cavităţi magnetice au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann, între 1952-1957 şi permit măsurarea frecvenţei vibratorii medii a planetei Terra. Timp de mii de ani, Rezonanţa Schumann sau pulsul Terrei, a fost de 7,83 cicli pe secundă. Însă, din 1980, rezonanţa a început să crească încet, acum fiind de 12 cicli pe secundă.
   Creşterea frecvenţei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viaţă pe Terra să corespundă de fapt cu numai 16 ore reale, în termenii timpului terestru. Curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe măsură ce ne apropiem de “Punctul Zero”, momentul în care planul Sistemului Solar, se va suprapune pe planul Galaxiei. Deci dacă 24 de ore ale zilei reprezintă acum 16 ore efective, diferenţa dintre acestea se va mări exponenţial, astfel încât la trecerea prin “Punctul Zero” 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Consecinţele acestui fenomen sfidează orice putere de imaginaţie: întreaga planetă şi toţi locuitorii ei vor trece într-o altă dimensiune!
   Omul este supus, ca toate creaturile Terrei, efectelor acestei schimbări: simptome fizice cum ar fi migrenele, oboseala cronică, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense mai degrabă fanteziste decât minunate. Şi mai cu seamă, corpul uman devine din ce în ce mai sensibil. Modificarea cea mai spectaculoasă are loc însă la nivelul ADN-ului uman, care pare a fi acum reprogramat de Inteligenţa Cosmică. Ca urmare, intuiţia se dezvoltă mai repede, ca şi toate capacităţile paranormale ce derivă din ea. Al treilea ochi începe să se deschidă şi chiar ochii fizici se transformă pentru a se adapta Luminii şi frecvenţelor ei mult mai elevate.

                                       Calendarul Maya

Legat de anul 2012,se pare că tot mai multe argumente ne duc spre concluzia că în acel an ceva cu totul surprinzător şi inimaginabil se va petrece cu planeta noastră şi implicit cu noi, locuitorii ei. Înainte de a accepta sau respinge aceste teorii, e bine să le cunoaştem.
  In 21 decembrie, in timpul solstitiului de iarna, o conjunctura planetara mai putin obisnuita va avea loc: Pamantul se va alinia cu Soarele, care se va afla in mijlocul ecuatorului galaxiei Caii Lactee, alcatuind ceea ce vechii maya numeau "Copacul sfant". Ciudata aliniere nu va fi brusca, ci este pregatita de cateva mii de ani, pentru a avea loc in data de 21 decembrie 2012, la ora 11:11 a.m. GMT.
Teoria este susţinută de mayaşi, care prevăd ca “Sfârşitul Timpului” va avea loc pe 21 decembrie 2012.
   Mayasii, civilizatie din America Centrala, au avut cele mai inalte cunostinte despre Timp si Spatiu. Calendarul Mayas este cel mai precis de pe Terra. In acest calendar, cea de-a 5-a Lume se sfarseste in 1987. A Sasea Lume incepe in 2012. Deci, acum suntem intre doua Lumi.
   Mayasii  au conceput unul dintre cele mai precise calendare cunoscute de om, mai exact chiar şi decît cel gregorian utilizat azi. Calendarul lor a fost alcătuit în urma observării minuţioase a soarelui, a planetelor şi a stelelor din Calea Lactee. Astronomii maya cunoşteau locaţia exactă a centrului galaxiei, dând o importanţă deosebită naşterii şi dispariţiei stelelor.
   Bazându-se pe o combinaţie între divinaţi şi calcule matematice, indienii Maya au aflat, încă de acum 4.000 de ani, că pe 21 octombrie 2012 va începe alinierea soarelui nostru cu Ecuatorul Galactic şi cu stelele din centrul Căii Lactee.
   Astronomii moderni au confirmat că, la data solstiţiului de iarnă, în 21 decembrie 2012, soarele se va afla în aliniament galactic, pe aceeaşi linie cu Ecuatorul Galactic,calendarul Maya terminându-se la această dată.

   Potrivit mayaşilor, anul 2012 nu va fi sfârşitul lumii, ci momentul când adevărul ne va fi revelat. Toate aceste schimbări dramatice vor avea efecte serioase şi asupra ADN-ului uman, care va suferi o reprogramare şi va fi îmbunătăţit, având 12 spirale în loc de două. Oamenii vor depăşi tehnologia, aşa cum e cunoscută azi. Cea de-a 5-a Lume se sfârşeşte în 1987. A Şasea Lume începe în 2012. Concluzia este ca acum suntem între două lumi. Acest timp este numit apocalipsa  sau revelaţia  ceea `ce  înseamnă că adevărul ne va fi revelat, nicidecum sfârşitul lumii.

           Nibiru , o alta teorie a "Sfarsitului Lumii"
 
Cea mai controversata planeta, descoperita inca din timpul sumerienilor, pune si astazi multe semne de intrebare. Este numita si "Planeta Zeilor" si este cunoscuta in timpul sumerienilor ca planeta de un vin zeii iar mai nou ,in timpurile contemporane este intitulata si "Planeta lui Dumnezeu"
 Cercetarile ulterioare sumerienilor au dus la concluzia ca Nibiru ar putea fi cea de-a zecea planeta din sistemul nostru solar.
NASA sustine ca, in 2012, Nibiru se va apropia de sistemul nostru solar si va interactiona cu acesta, producand efectele asemanatoare cu cele de care vorbesc profetiile Maya Conform calculelor, Nibiru va deveni vizibila  din luna mai 2011 pe intreg Pamantul.   Se prezice inca din scrierile mayasi-lor ca Nibiru va lovi Pamantul dar declaratiile NASA infirma aceasta fara dovezi credibile .Totul poate fi pus pe seama evitarii producerii unei stari de panica la nivel planetar , altfel cum s-ar putea explica faptul ca pe Google Sky si in Microsoft Telescope zona care se afla la 5h53m26s -6 10′ 58” este intunecata . Unii sustin ca acestea ar fi coordonatele unde s-ar afla in acest moment planeta Nibiru

 

4 comentarii:

  1. da,eu cred ce se spune aici despre cum ca suntem in perioada dintre 2 lumi,iar chestia cu punctul zero e reala.Eu am trecut prin el de asta vreau sa mai adaug ca toti vom trece prin el dar nu toti odata ci pe rand.Nu cate unul sau la data fixa ci atunci cand percepi cosmic.Spun mai in gluma mai in serios ca trecand prin asta a fost o nebunie,la propriu si la figurat. Adevarat,timpul mi se parea din ce in ce mai scurt,tinand cont ca suntem in mare graba mai mereu.Pot spune ca am cedat nervos.Asa cred se va intampla si s-a intamplat de fapt cu multi dar nu si-au dat seama.E o stare de trecut,prezent si viitor in acelas timp,in aceeas clipa.Nu e de speriat,nu se intapla nimic rau.E adevarat ca se schmba ceva in noi,eu spre exemplu,cu timpul,din 2009 in coace,am descoperit calmul,adev solutie antistres.Cineva imi da puterea de a intelege si de a ma face mai inteles de oameni.Nu mai am pic de ura,oricat rau mi-ai face,am din ce in ce mai multa putere de iertare,e ceva din spatiu,de la dzeu. Toti vom trece prin momentul zero,va spun,e ceva divin,placut,pt ca din clipa aceea te renasti,ai o senzatie reala de placere de tine,de tot ce te inconjoara si intelegi mai bine de ce nu trebuie sa arunci hartia pe jos,dau exemplu.Dar...pana atunci ai o senzatie de deja-vu,nu se poate explica asta,e o stare de spirit in trecere.Va doresc sa treceti cu bine prin asta si sa ne intalnim in "lumea cealalta"unde va astept la un suc rece,viu si sanatos.

    RăspundețiȘtergere
  2. I have been surfing online more than three hours nowadays, yet I never found any fascinating article like yours.
    It is lovely value sufficient for me. Personally, if all webmasters and bloggers made just right content
    as you did, the internet will be a lot more useful than ever before.


    Feel free to visit my web page ... made Home safety (www.thematworld.weebly.Com)

    RăspundețiȘtergere
  3. It's the best time to make a few poans for the longer term and it's
    time to be happy. I have read this publish and if I could I
    wish to recommend you few fascinating things or advice. Maybe you
    could write subsequent articles regarding this article.
    I want to read even more things approximately it!



    my webpage sharp portable air conditioner ()

    RăspundețiȘtergere
  4. Terrific work! That is the type of information that should
    be shared around the web. Shame on Google for not positioning
    this publish higher! Come on over and consult with my website .
    Thanks =)

    Also visit my blog post: boojamall.com

    RăspundețiȘtergere

>