Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

joi, 12 iulie 2018

Meloman pentru o zi

Coloana sonoră a filmului “Titanic” a fost înregistrată între anii 1996 şi 1997 şi este alcătuită din 15 melodii. Filmul a avut un succes imens, iar soundtrack-ul nu s-a lăsat mai prejos şi a fost pe locul 1 în peste 20 de ţări la vremea respectivă. Albumul s-a vândut în peste 30 milioane de copii.


Recomandare Dacă doresti să participi , publică pe blogul tău , o melodie preferată de care tocmai ti-ai amintit si vrei să o impartasesti cu noi si inscrie articolul la "Meloman pentru o zi"!

Te invit să te înscrii

34 de comentarii:

 1. My nightmare is here!!!! :O

  Cand a aparut nebunia cu Titanicul, eu eram suuuuuuper fermecata de Romeo si Julieta (varianta moderna pe care o vazusem chiar de ziua mea la cinema in '97). Am urmarit "frenetic" (lol) documentarul absolut fascinant despre descoperirile de pe Titanic si abia asteptam sa apara la cinema.

  Cand a aparut piesa mi s-a parut faina [imi place Celine] si clipul promitea deasemenea un film interesant. Mi-a facut sora mea rost de un poster (din acela mare cum erau la cinema) ca sa nu mai sufar ca nu am putut merge sa vedem si noi filmul (exact atunci era epidemie de nu mai stiu ce si cinema-urile erau full) si nah...

  Apoi mi-am luat caseta cu soundtrackul si dupa ce am ascultat-o de vreo cateva ori (bune) pe cand citeam Concert de muzica de Bach de HP Bengescu am ajuns sa nu mai o suport efectiv. Aveam impresia ca ma imbolnavesc si inghet de cate ori o ascultam :)))) - Soundtrackul asta i se potriveste cartii respective.

  Iar pe Celine nici acum (dupa atatia ani) nu suport sa o aud cantand piesa asta... hahahaha. E singura data cand am patit asa ceva - nici macar la piesa de le Twin Peaks care a fost pusa pe repeat de o auzeai la un moment dat non stop pe la tarabe.

  Si apoi am vazut filmul (cu purici, pe HBO) si i-a pus capac. Cred ca probabil sunt printre putinii care au fost dezamagiti de filmul asta. La documentare si efecte - jos palaria. La poveste insa... In acelasi an a aparut un film pt tv cu efecte speciale de gradi, comparativ cu celalalt, dar poveste mult mai fain conturata...

  Da.... :)))

  Si cand te gandesti ca pe la inceput ma mai si straduiam sa o cant. Depresiva piesa ... :).
  [Asta nu inseamna ca e rea, sau filmul prost... e doar dezamagirea mea, desigur. haha]

  ;)

  RăspundețiȘtergere
 2. Mi-a placut filmul (si muzica) dar cu mult mai mult mi-a placut "S.O.S. Titanic" (1979) - mai putin siropos. :)
  Weekend frumos iti doresc!

  RăspundețiȘtergere
 3. Salutari, bucuros de revedere:)
  Numai bine!

  RăspundețiȘtergere
 4. Am revenit pe blogul tău cu bucurie , atât cât îmi permite sufletul meu sfărâmat după plecarea soţului meu spre ceruri. A fost o perioadă lungă în care nu mi-am găsit echilibru... acum încerc să revin pe cărările pe care le-am bătut cândva.

  RăspundețiȘtergere

 5. https://tvskybox.com
  5000 iptv ch - only 4 usd per month!
  bitmain25@gmail.com
  work on any devices like phones,tablets,smart tv,iptv set top-box...

  RăspundețiȘtergere
 6. Mi-a placut articolul, multumesc pentru postare.

  RăspundețiȘtergere
 7. Imi place blog-ul, sa mai postati.

  RăspundețiȘtergere
 8. Sa nu abandonati blog-ul, e pacat.

  RăspundețiȘtergere
 9. Sper ca esti bine.
  Salutari din Brasov!

  RăspundețiȘtergere
 10. Frumoasa postare. Multumesc
  Urmaresc cu drag siteul anunturi matrimoniale

  RăspundețiȘtergere
 11. This is what i was looking for thak you for sharing this amazing post. keep on posting these kind of nice post. satta king has turned into a real brand to win more cash in only a brief span. Subsequently, individuals are so inquisitive to think about the procedure of the game. Here we have brought a few procedures that will help you in understanding the best approach to gain cash by the sattaking. Also find the fastest satta king result & chart online at Online Sattaking

  RăspundețiȘtergere
 12. Reading this info So i am glad to convey that I have a very just right uncanny feeling I found out exactly what I needed. See more aboutsports betting:스포츠토토 Learn more about my site!!

  RăspundețiȘtergere
 13. Hi there! This article could not be written much better! 파워볼

  RăspundețiȘtergere
 14. Hi there, I enjoy reading all of your article. 온라인경마

  RăspundețiȘtergere
 15. Very interesting information and i really glad to getting this information. 슬롯머신

  RăspundețiȘtergere
 16. Thanks for sharing.I found a lot of interesting information here. A really good post, very thankful and hopeful that you plex.software will write many more posts like this one. 카지노

  RăspundețiȘtergere
 17. Very nice article and straight to the point. Thank you.온라인카지노

  RăspundețiȘtergere
 18. You will find a lot of approaches after visiting your post. 바카라사이트

  RăspundețiȘtergere
 19. It’s so good and so awesome. I am just amazed. I hope that you continue to do your work like this in the future also.
  카지노사이트

  RăspundețiȘtergere
 20. I finally found great post here. Thanks for the information. Please keep sharing more articles.
  토토사이트

  RăspundețiȘtergere
 21. I do agree with all of the ideas you’ve presented in your post.
  온라인카지노

  RăspundețiȘtergere
 22. It’s hard to find educated people on this topic, but you sound like you know what you’re talking about!
  Thanks 룰렛사이트탑

  RăspundețiȘtergere
 23. Easily, the article is actually the best topic on this registry related issue. I fit in with your conclusions and will eagerly look forward to your next updates.

  파칭코사이트인포

  RăspundețiȘtergere
 24. Way cool, some valid points! I appreciate you making this article available, the rest of the site is also high quality. Have a fun. 포커게임

  RăspundețiȘtergere

>