Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

joi, 12 iulie 2018

Meloman pentru o zi

Coloana sonoră a filmului “Titanic” a fost înregistrată între anii 1996 şi 1997 şi este alcătuită din 15 melodii. Filmul a avut un succes imens, iar soundtrack-ul nu s-a lăsat mai prejos şi a fost pe locul 1 în peste 20 de ţări la vremea respectivă. Albumul s-a vândut în peste 30 milioane de copii.


Recomandare Dacă doresti să participi , publică pe blogul tău , o melodie preferată de care tocmai ti-ai amintit si vrei să o impartasesti cu noi si inscrie articolul la "Meloman pentru o zi"!

Te invit să te înscrii

18 comentarii:

 1. My nightmare is here!!!! :O

  Cand a aparut nebunia cu Titanicul, eu eram suuuuuuper fermecata de Romeo si Julieta (varianta moderna pe care o vazusem chiar de ziua mea la cinema in '97). Am urmarit "frenetic" (lol) documentarul absolut fascinant despre descoperirile de pe Titanic si abia asteptam sa apara la cinema.

  Cand a aparut piesa mi s-a parut faina [imi place Celine] si clipul promitea deasemenea un film interesant. Mi-a facut sora mea rost de un poster (din acela mare cum erau la cinema) ca sa nu mai sufar ca nu am putut merge sa vedem si noi filmul (exact atunci era epidemie de nu mai stiu ce si cinema-urile erau full) si nah...

  Apoi mi-am luat caseta cu soundtrackul si dupa ce am ascultat-o de vreo cateva ori (bune) pe cand citeam Concert de muzica de Bach de HP Bengescu am ajuns sa nu mai o suport efectiv. Aveam impresia ca ma imbolnavesc si inghet de cate ori o ascultam :)))) - Soundtrackul asta i se potriveste cartii respective.

  Iar pe Celine nici acum (dupa atatia ani) nu suport sa o aud cantand piesa asta... hahahaha. E singura data cand am patit asa ceva - nici macar la piesa de le Twin Peaks care a fost pusa pe repeat de o auzeai la un moment dat non stop pe la tarabe.

  Si apoi am vazut filmul (cu purici, pe HBO) si i-a pus capac. Cred ca probabil sunt printre putinii care au fost dezamagiti de filmul asta. La documentare si efecte - jos palaria. La poveste insa... In acelasi an a aparut un film pt tv cu efecte speciale de gradi, comparativ cu celalalt, dar poveste mult mai fain conturata...

  Da.... :)))

  Si cand te gandesti ca pe la inceput ma mai si straduiam sa o cant. Depresiva piesa ... :).
  [Asta nu inseamna ca e rea, sau filmul prost... e doar dezamagirea mea, desigur. haha]

  ;)

  RăspundețiȘtergere
 2. Mi-a placut filmul (si muzica) dar cu mult mai mult mi-a placut "S.O.S. Titanic" (1979) - mai putin siropos. :)
  Weekend frumos iti doresc!

  RăspundețiȘtergere
 3. Salutari, bucuros de revedere:)
  Numai bine!

  RăspundețiȘtergere
 4. Am revenit pe blogul tău cu bucurie , atât cât îmi permite sufletul meu sfărâmat după plecarea soţului meu spre ceruri. A fost o perioadă lungă în care nu mi-am găsit echilibru... acum încerc să revin pe cărările pe care le-am bătut cândva.

  RăspundețiȘtergere

 5. https://tvskybox.com
  5000 iptv ch - only 4 usd per month!
  bitmain25@gmail.com
  work on any devices like phones,tablets,smart tv,iptv set top-box...

  RăspundețiȘtergere
 6. Mi-a placut articolul, multumesc pentru postare.

  RăspundețiȘtergere
 7. Imi place blog-ul, sa mai postati.

  RăspundețiȘtergere
 8. Sa nu abandonati blog-ul, e pacat.

  RăspundețiȘtergere
 9. Sper ca esti bine.
  Salutari din Brasov!

  RăspundețiȘtergere
 10. Frumoasa postare. Multumesc
  Urmaresc cu drag siteul anunturi matrimoniale

  RăspundețiȘtergere
 11. This is what i was looking for thak you for sharing this amazing post. keep on posting these kind of nice post. satta king has turned into a real brand to win more cash in only a brief span. Subsequently, individuals are so inquisitive to think about the procedure of the game. Here we have brought a few procedures that will help you in understanding the best approach to gain cash by the sattaking. Also find the fastest satta king result & chart online at Online Sattaking

  RăspundețiȘtergere

>