Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

sâmbătă, 12 martie 2016

Cele mai mici PC-uri din lume de la Intel, cu noi configurații, disponibile în România


    Industria PC-urilor se transformă pe zi ce trece, odată cu gadget-urile care o alcătuiesc, computerele nu mai ocupă de multă vreme camere întregi. Mulțumită inovației Intel, acum există șanse chiar să le pierzi prin buzunare.

    Intel® Compute Stick și Intel® Next Unit of Computing oferă capabilități asemănătoare cu cele ale computerelor clasice. Pe care îl alegi?

    Utilizatorii în căutarea unui device puternic și accesibil pentru acasă sau birou pot alege mini PC-urile cu tehnologie Intel – Intel® Next Unit of Computing (Intel® NUC) și Intel® Compute Stick în noi configurații.

   Datorită Legii lui Moore, potrivit căreia numărul de tranzistori de pe un procesor se va dubla la fiecare doi ani, cele mai noi dispozitive oferă performanță crescută comparativ cu generațiile anterioare, chiar și în designuri mai mici.

   
Intel® Compute Stick este un device de doar 10 cm, aproape cât un pachet de gumă de mestecat, care poate transforma orice televizor sau display cu port HDMI într-un computer perfect funcțional. Disponibil în configurații variate, este un computer care încape în palmă.

    Noua variantă, lansată anul acesta la CES în Las Vegas, are la bază a șasea generație a gamei de procesoare Intel® Core™ M și cele mai noi procesoare Intel® Atom™, pentru afaceri sau divertisment. Are conectivitate Wi-Fi și Bluetooth și porturi USB. Varianta cu Intel® Atom™ x5 este disponibilă pe piața locală la , 
Media Galaxy  și  PC Garage, iar cea cu Intel® Core™ M va putea fi găsită ȋncepând cu aprilie 2016.

       Specificații tehnice:
       Procesor Intel® Atom™ x5-Z8300
       Windows 10 preinstalat
       32GB stocare și 2GB memorie RAM
       Conectivitate Intel® Wireless 802.11ac și Bluetooth 4.0 îmbunătățite
       Două porturi USB pentru periferice

   O nouă formă a computingului este Intel® Next Unit of Computing (Intel® NUC). Disponibil în mai multe configurații, cu procesoare Intel® Core™ i3 si Intel® Core™ i5 din a șasea generație, Intel® NUC este dispozitivul potrivit pentru economisirea de spațiu. Ambele variante sunt disponibile pe piața locală la , 
Media Galaxy  și  PC Garage .


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

>