Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

sâmbătă, 12 decembrie 2015

Yahoo Messenger a fost reinventat complet


     Yahoo Messenger nu a mai beneficiat de actualizări, iar nivelul de suport al serviciului scăzuse semnificativ pe toate platformele. Până și varianta de iOS fusese eliminată din Apple App Store. Cu toate acestea, foarte mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu o aplicație care în urmă cu 8 sau 10 ani era indispensabilă. Tot atunci, era o șansă infimă să folosiți MSN Messenger, dar cei mai mulți erau fanii Yahoo Messenger.






  La doar câteva zile după ce am văzut mai multe zvonuri legate de vânzarea Yahoo sau defalcarea gigantului online și comercializarea unor componente mai puțin profitabile, aceeași companie a decis să facă publică o versiune radical reinventată de Yahoo Messenger. În cazul în care considerăm această iterație ca fiind prima versiune, efortul din spate merită toate laudele. Practic, noul program este aliniat la standardele impuse de industrie și, în mod evident, Yahoo s-a inspirat din foarte multe direcții pentru a aduce pe piață un produs atât de finisat.

    În principiu, accentul în noua aplicație se pune pe conversațiile de grup, dar asta nu înseamnă pentru nici un moment că nu puteți în continuare să purtați un dialog doar cu mătușa din Italia. Din start, aveți acces la posibilitatea de a șterge un mesaj expediat, indiferent de conținut, iar acesta va dispărea instant de pe dispozitivele tuturor celor care l-au primit anterior, indiferent de platformă. Un pic ciudat, dar interesant în același timp, este că puteți da Like la mesajele primite. Același program vă permite să trimiteți GIF-uri animate, iar expedierea de fotografii digitale se desfășoară surprinzător de rapid, indiferent de dimensiunea lor. Pentru a vă ,,servi pe parcursul anilor ce urmează”, noul Yahoo messenger este ancorat în Flickr, Xobni și Tumblr, unele dintre celelalte servicii standalone de la Yahoo.

    Vizavi de grupuri, tot ce puteți face într-o conversație între două persoane, puteți face și în grup. Un sistem inteligent de management al contactelor analizează relația virtuală dintre persoană și vă recomandă să adăugați o persoană la o conversație în grup. Fiecare membru al unui dialog poate adăuga sau elimina participanți. Noul Yahoo Messenger funcționează din start pe smartphone, web sau în aplicația Mail.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

>