Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

vineri, 4 septembrie 2015

Street View te poartă pe străzile preferate cu o nouă aplicație

    Street View a fost întotdeauna parte a aplicației Hărți de pe dispozitivele Android, chiar dacă era o aplicație diferită. Cu toate astea, aplicația rula prin Google Maps. Lucrurile se schimbă de săptămâna aceasta, cu actualizarea Street View

    Vestea nu poate să fie decât una îmbucurătoare, având în vedere succesul platformei. Farmecul acesteia este dat de faptul că le permite utilizatorilor să exploreze virtual nenumărate locuri, cu ajutorul imaginilor panoramice 360 de grade. Cine nu a folosit măcar o dată Street View ca să se „plimbe” prin cartier, pe lângă casă, sau să plece într-o vacanță virtuală pe străzile Parisului?

   
   Conform celor de la  Android Police, pentru prima dată, aceasta va fi o aplicație de sine stătătoare, cu funcțiile sale distincte. Pentru început, dacă ai o cameră sferică, care capturează imagini rotunde,  precum cea pe care a prezentat-o Google mai devreme anul acesta, aplicația este locul ideal unde ai putea încărca pozele făcute cu o astfel de cameră. Dacă nu ai una, nu e cazul să te întristezi. Poți folosi aplicația ca să creezi și să încarci fotosfere în modul clasic. Street View are integrată o opțiune pentru cameră care îi permite să captureze fotosfere, dar pentru asta îți trebuie un smartphone cu giroscop.

    Aplicația te ajută să navighezi prin tot conținutul de fotografii de tipul 360 de grade, dar și printre imaginile obișnuite, care sunt disponibile și în aplicația Hărți.

    Funcția de Street View este disponibilă în continuare și în aplicația pentru Hărți, dar funcțiile mai complexe sunt valabile în aplicația de sine stătătoare. Aceasta poate fi descărcată din Magazinul Play.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

>