Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

luni, 16 decembrie 2013

Realizările de ieri


Va-ţi gandit vreodata că nu aţi fost recompensaţi îndeajuns pentru unele dintre lucrurile pe care le-aţi facut în viaţă ?
  Eşti genul de persoană care încearcă să trăiască de pe urma realizărilor din trecut?
   Credeţi-mă ,e fatal să trăim aşa.
   Sigur cum nimeni nu vrea să mânânce resturile zilei  de ieri, nimeni nu poate să trăiască bazându-se pe realizarile de ieri. Când încercăm să trăim hrănindu-ne cu meritele de ieri, murim astăzi. Gandiţi-vă numai!

  Câţiva ofiţeri din armata s-au dus odată la Napoleon ca să-i recomande un tânăr căpitan în speranţa că acesta va înaintat în grad. Napoleon i-a întrebat: “De ce îl propuneţi pentru avansare pe acest om ?” Ofiţerii au răspuns că datorita curajului, îndraznelii şi ingeniozităţii de care căpitanul dăduse dovadă, fusese câştigată o bătălie importantă în urmă cu câteva zile. Napoleon a stat câteva clipe pe gânduri, apoi i-a întrebat:”Bine, dar ce a făcut a doua zi?” Nimeni nu ştie ce au răspuns ofiţerii, dar din ziua aceea nu s-a mai auzit nimic despre căpitanul cu pricina.
    Se pare ca în lumea noastră există două tipuri de oameni:
cei care au un moment de intensă strălucire şi cei pe care te poţi baza că vor face tot ce le stă în putinţă zi după zi, în fiecare zi din viaţa lor.
  Cu alte cuvinte, există fulminanţi şi truditori. Doar  printr-o singură acţiune fulminantă nu  vom primi rcompensă pentru o viata!Recompensa primită azi este pentru eforturile depuse azi; dragostea oferită azi se întoarce înapoi azi. Nu poţi să spui: “O, cât de mult am iubit-o ieri, ea de ce nu mă iubeşte azi?” Dacă vreţi să fiţi iubiţi azi, şi voi trebuie să iubiţi tot azi, dragostea de mâine nu există înca, iar dragostea de ieri a fost daruită şi primită.

           RECOMPENSA PRIMITĂ AZI ESTE PENTRU EFORTURILE DEPUSE AZI.

   Nu puteţi să luaţi cu împrumut din gloria de ieri şi să trăiţi o viaţă plină de sens.         Bucuraţi-vă de realizarile de ieri, sigur ca da, însă nu vă hraniţi conştiinţa, mândria şi imaginea de sine din realizările de ieri; e ca şi cum le-aţi da să mânânce cartofi sleiţi.       Realizaţi astăzi un lucru mic şi hrăniţi-vă din această realizare. Dacă puteţi să realizaţi înca un lucru, unul mult mai important, foarte bine, dar dacă nu puteţi, hraniţi-vă din ceea ce aţi realizat astazi.

. “50 de idei care îţi schimbă viaţa” de Dr.Robert Anthony


Recomandare "Articolul participă la  jocul "Buna dimineata soare"! Dacă doreşti să participi , IULISA îţi dă mai multe detalii!.8 comentarii:

 1. foarte interesant acest punct de vedere. e de luat in seama. chiar m-ai pus serios pe ganduri. observ alternative de a vedea viata.
  fain
  o saptamana buna

  RăspundețiȘtergere
 2. intr-adevar, dar uneori totusi doare...offtopic daca ai timp treci pe la noi, la pink mondays

  RăspundețiȘtergere
 3. In ziua de azi rar iti mai apreciaza cineva meritele, insa pledoaria ta chiar mi-a placut, la urma urmelor noi trebuie sa ne incurajam pt a fi oameni mai buni, azi!

  RăspundețiȘtergere
 4. Pentru mine este extraordinar acest articol.M-ai motivat de nu-ti imaginezi.Asa este,mai ales cei batrani isi cam plang de mila si traiesc din trecut.La voi,tinerii,e altceva,dar ai dreptate.

  RăspundețiȘtergere
 5. Am simtit o zdruncinatura de la postarea asta, ca sa nu zic o palma... ar suna prea violent, doar ne trezeste la realitate si avem nevoie. Am dat share!

  RăspundețiȘtergere
 6. adevarat...

  iti doresc din tot sufletul sarbatori fericite, vesele si pline de lumina, sanatate si un an nou cu bine!

  RăspundețiȘtergere
 7. I do not even know how I stopped up right here, but I thought this submit was once good.
  I don't realize who you might be but definitely
  you're going to a famous blogger in case you are not already.
  Cheers!

  Here is my web-site Zephyr Range Hoods (List.Ly)

  RăspundețiȘtergere
 8. Nu pot să mulțumesc suficient serviciului de finanțare lemeridian și să-i anunț pe cât de recunoscător sunt pentru toată asistența oferită de dvs. și de personalul echipei dvs. și aștept cu nerăbdare să le recomand prietenilor și familiei în cazul în care au nevoie de consultanță sau asistență financiară. Împrumut de afaceri .Via Contact:. lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. Mențineți treaba excelentă.
  Mulțumesc, Busarakham.

  RăspundețiȘtergere

>