Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

luni, 1 aprilie 2013

Ganduri

  
Realitatea este povestea cu care ne trezim în fiecare dimineaţă.
  Să-ţi poți împlini visele  cu siguranţă este minunat.
  Sigur toţi avem vise merete,uneori reuşim să le dăm aripi ,alteori ne temem să lăsăm mintea să-şi creeze propriile vise de teama dezamăgirii.
  Visăm frumos dar  trăim dezamăgiţi o realitate în care supravieţuim  fără puterea de a mai crede că vor mai fi posibile vreodată
  Este frumos să-ți poți împlini visele dar este minunat, cu siguranță şi să faci posibile prin contribuția ta, visele altora!
  Visați și încurajați pe toți cei din jurul vostru să o facă
   Incurajti îndrăzneala celor din jur de a visa.Să-i ajutăm să le crească aripi să zboare.Să-i inspirăm să viseze.Visele pot construi  noi începuturi, pot oferi perspectiva unei noi vieți! Numai așa putem da șansa unei vieți mai bune, mai frumoase, mai libere de constrângere, de teama de renunțare…Cât nu ne dăm bătuţi la primele  încercări eşuate şi inspirăm forţa de a o lua de la capăt de fiecare dată cu mai multă încredere, ne vom aduce aminte cu plăcere la rezultatul final, când  încercările noastre ,au dus la  realizările şi visele împlinite celor de lângă noi.
  Este minunat să-ţi  încurajezi semenii să viseze și să-i faci să  creadă în visele lor,să  le dăm aripi să zboare ,pentru că  zborul lor ne aduce  frumuseţe  în suflet.

  Aşa, visul poate deveni încrederea pe care  o punem în dorinţa şi efortul  de a ne îmbunătăţi realitatea, de a-i da un sens şi o semnificaţie vieţîi noastre.






 vise

 acum

dezamagiri

impreuna
realizari
 bilant

fericire

 ***

Monday Seven este un editorial, săptămânal, publicat în fiecare zi de luni pe MWB! Urmând o schemă simplă , 7 zile-7 imagini- 7 cuvinte. 

2 comentarii:

  1. fie ca toate visele tale sa devina realitate!
    Un start vesel în aceasta prima saptamâna a lunii aprilie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine te-am gasit, Sorin!Cu totii visam, important este sa luptam pentru ceea ce ne dorim. O primavara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere

>