Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

joi, 2 august 2012

O provocare.

Cineva  m-a întrebat cum a fost cea mai perfectă zi a mea sau cum mi-aş dori să fie…Sincer, nu m-am gândit niciodată la acea zi, nici la trecut şi nici la viitor.
Da, e o provocare, şi m-am gândit , m-am gândit.
Nu am o zi perfectă, am  nenumărate  zile perfecte, am diverse momente perfecte ,care se întrepătrund diferit în fiecare zi, în fiecare altă zi.
Sună cam învechit dar îmi place!
Tu?
Te-ai gândit , cum a fost ,sau ar fi,cea mai perfectă zi din viaţa ta?
Poate descoperiţi lucrurile esenţiale pe care le treceţi cu vederea în viaţa…eu sigur am să mă străduiesc din toate puterile să nu  fac astfel de  erori.
10 comentarii:

 1. ai perfecta dreptate Sorin, nici eu nu as putea sa spun pe sleau, ca o anume zi a fost "cea mai perfecta" pentru ca încercam sa rupem rutina casa-serviciu-casa prin a face lucruri deosebite, în fiecare zi altele, tot mai frumoase si mai placute. Fiecare moment este în felul lui perfect.

  :)) "Sa nu-ti fie frica de perfectiune. Niciodata nu o sa o atingi." Salvador Dalí

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunt de acord cu Carmen: fiecare moment este perfect, în felul lui.

  RăspundețiȘtergere
 3. Am avut mai multe zile perfecte. Prima este ziua in care m-am nascut.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nimic nu este perfect. Desavarsit este doar unul singur: Dumnezeu!
  Noi, cel mult, putem visa doar la perfectiune...

  RăspundețiȘtergere
 5. Bună! Reprezint blogul "Blogopoveşti" (http://blogopovesti.blogspot.ro/), un blog unde sunt adunate mai multe persoane şi unde se scriu diverse poveşti... mai nou şi poezii. Dacă ţi-ar plăcea să faci parte din echipă, noi te aşteptăm. :)
  Te rog să laşi un răspuns pe blogul cu poveşti, că mai uit şi eu pe unde mai dau. Mulţumesc!

  RăspundețiȘtergere
 6. Greu de spus. Nu stiu daca exista zile perfecte, cat mai degraba clipe unice. Fiecare zi poate deveni una de neuitat prin astfel de momente.

  RăspundețiȘtergere
 7. Greu de spus, eu consider ca ziua nu a trecut degeaba daca am invatat ceva din ea.
  Seara placuta!

  RăspundețiȘtergere
 8. Sunt de acord ca fiecare moment este perfect in felul lui, dar de dragul jocului, as spune ca pentru mine o zi perfecta este aceea in care imi vad familia fericita, in care stam si povestim fara a ne contrazice si a fi tulburati de stirile bulversante de la televizor sau cine stie ce alte influente negative din exterior.

  RăspundețiȘtergere
 9. multe zile ar putea fi perfecte, multe chiar sunt...cred ca ziua perfecta e cea in care doi plus doi face doar atat cat vreau eu...
  o zi asa cum ti-o doresti, perfecta pentru tine!

  RăspundețiȘtergere
 10. Am momente pe care le consider aproape perfecte, pe altele mai putin. Am si momente pe care le cred un dezastru. Poate ca sunt eu prea pretentioasa :)

  RăspundețiȘtergere

>