Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

joi, 24 mai 2012

Labirint

     Ce  rost au  oamenii de lângă noi ?
   Am  descoperit cu uimire şi bucurie  că există  lucruri care-mi plac, atât de multe lucruri, dar atât de puţini oameni!
In existenţa noastră,
orice om ce întâlnim ,chiar şi cei ce nu ne plac deloc ,lasă o urmă.Nu cred  în sufletele pereche, ar fi tare trist dacă  ar fi adevărat. Dacă am avea un singur suflet pereche,  n-o să-l găsim niciodată. Poate e bătrân sau prea tânăr ,nu a spus nimeni că sufletul nostru pereche are aceeaşi vârsta cu noi. Un adevăr ce totuşi n-are valoare de concluzie absolută . Tocmai de aceea,  prefer să cred în  acele sufletele  , care realizez că se asemănă,chiar şi pentru puţin timp, atât cât să vibrăm pe aceeaşi undă .
  Constat că sufletul meu "oglinda" e purtat  de mai mulţi oameni. Acele persoane care îmi plac de la primele intersectări ale ochilor sau ale cuvintelor, sau  în a căror inima, sufletul meu se oglindeşte. Poate chiar şi doar din cauza unei enigmatice şi simple pasiuni .Suflete  în care inima mea îşi regăseşte zâmbetul, fie doar şi pentru o clipă,în care îmi zăresc  adevăraţă valoare și nu cea dată de etichetările celor din jur. Aparențele nu mai constituie un hop, căci intuiția  îmi permite să ajung direct în miezul unei ființe și nu doar la marginile ei.

     De aceea, cred că  fiecare e liber  să-și găsească acele explicațîi ale lumii, așa cum simte, şi concluzia e simplă,caută-i pe cei care-ţi sunt sufletul-oglindă. Ai să ştii dacă i-ai găsit atunci cînd ai să-i priveşti în ochi.
6 comentarii:

 1. Spui sa-l cautam pe cel care ne este suflet oglinda, dar in acelasi timp tu spui ca ai mai multe persoane care ti-l poarta. Cum stii sa o alegi exact pe cea care trebuie? Si mai ales, ce se intampla atunci cand cei de care zici iti murdaresc oglinda?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Spun de sufletul pereche şi în acelaşi timp spun că nu-s de acord cu existenţa unuia , doar . Asta deoarece , probabil chiar de-ar fi „oglinda” nu este absolut . Nu ştiu cum o aleg , nimeni nu ştie , pur şi simplu te „oglindeşti” şi înţelegi chiar dacă existenţa-i este efemeră , eu unul aşa simt . Iar de este trecător , un semn rămâne-n adânc şi-n relief dar ştergi „oglinda” şi normal , şansa de a vedea mai clar creşte-n consecinţă . Şi la fel de bine , această concluzie nu este absolută .

   Ștergere
 2. Suflet pereche?

  Ai impresia ca il stii dintotdeauna, ca stii ce gandeste si simte, telepatia este prezenta, prietenia sau iubirea se leaga de la sine, comunicarea e usoara, placerea de a fi impreuna este maxima
  E un eveniment unic in viata. Unii nici nu au acest noroc! Uneori regasirea sufletului pereche e dureroasa: poti simti dureri fizice daca nu esti cu el, dorul poate fi imens, stiindu-l departe. De regula,"sufletul oglinda" vine sa ne arate o cale, sa ne ocroteasca intr-un moment-cheie, sa ne deschida calea spre fericire sau implinire...
  Nu e doar atractie fizica, sexuala, emotionala, ci relatia de acest tip trece dincolo de senzatiile trupesti sau psihice. Par sa fie simptomele intalnirii sufletului tau pereche!

  sufletul pereche nu este neaparat si jumatatea predestinata si nu neaparat de sex opus, pentru a ne da sansa de a trai o relatie de iubire.
  Nu te astepta ca, daca acum iubesti nebuneste pe cineva, el sa fie si sufletul pereche! Nu-ti fa iluzii ca, daca te-ai casatorit, ai alaturi sufletul pereche. Poate aparea oricand, in imprejurari neasteptate, in roluri dintre cele mai neobisnuite:profesor-elev, medic-pacient, prieteni, colaboratori - dar, cu siguranta, amprenta pe care si-o lasa asupra ta - dar si tu asupra lui, pentru ca aici e vorba de o relatie reciproca! - va fi una profunda, intensa, speciala. Intalnirea cu sufletul pereche este un eveniment care iti poate marca viata, chiar si pentru o vreme...

  Pe acest subiect se poate discuta la nesfarsit .

  Va doresc la toti cititorii sa va intalniti Sufleul pereche si sa aveti parte de vibratii emotionale. "Cand sufletul tau doreste ceva intreg Universul conspira sa te ajute sa il obtii". (The Alchemist - Paulo Coelho)
  Sorin,vreau sa te felicit pentru alegerea subiectului. Foarte bine realizat!
  Multumesc frumos !!

  RăspundețiȘtergere
 3. Traiesc si eu asa ceva si inca nu-mi vine sa cred ca e posibil. Mereu am simtit ca trebuie sa evoluam de-a lungul a mai multe vieti si ca nimic nu e intamplator.
  Si totusi...se intampla!

  RăspundețiȘtergere
 4. sufletul pereche a devenit o scuza a adulterului, altfel a-ti fi cu persoana respectiva.

  RăspundețiȘtergere
 5. Ce subiect... De necuprins cu gandul... Poate doar cu sufletul...

  RăspundețiȘtergere

>