Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

vineri, 4 februarie 2011

TeamViewer

TeamViewer este o aplicatie simpla si rapida ce este folosita la control si asistenta tehnica a calculatorului de la distanta folosind internetul.Poate prelua controlul calculatorului de oriunde din lume chiar si printr-un firewall. Nu necesita neaparat instalare si nu necesita drepturi de administrare, putand rula doar atat timp cat doreste utilizatorul.Prin intermediul acestuia se pot face orice setari si instalari si chiar transfer de fisiere la distanta chiar daca in anumite cazuri necesita repornire .
Unul din modurile de lucru este afisarea desktop-ului partenerului astfel incat se vede in timp util ceea ce se intampla.
Dupa inceperea rularii aplicatiei sau instalare dupa caz se alege modul de lucru apoi se obtine de la partener identitatea acestuia (ID) si a parolei .
Daca in urma instalarii de noi programe calculatorul necesita repornire , aplicatia trebuie repornita la randul ei , generand la fiecare repornire o alta parola aleasa aleatoriu, care trebuie comunicata de fiecare data pentru o noua reconectare.
Pentru cei ce vor si altceva exista pe site-ul producatorului si versiuni ce pot fi rulate si de pe USB stick sau URL , si deasemenea exista si variante full ce ofera o mult mai mare paleta de optiuni pentru cei ce au nevoie de lucru la distanta mult mai avansat.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

>