Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

miercuri, 9 februarie 2011

FarmVille si fratele mai mare Farming Simulator 2011

FarmVille este un joc realizat in Flash si ActionScript pentru PC care ocupa tot mai mult teren  in special pe site-urile de socializare cel mai mult fiind prezent pe Facebook devenind cel mai popular joc online din lume.
  A fost lansat in 2009 si deja are in jur de 64 milioane de utilizatori firma producatoare Wall realizand ceea ce la prima vedere ar parea imposibil ,adica o adevarata intreprindere facand bani dintr-un joc gratuit.
In scurt timp a devenit un fenomen,mare parte a mesajelor pe Facebook sunt de fapt inviatii la inscrierea in FarmVille ,joc online ce transforma utilizatorul intr-un adevarat fermier. 

  Un joc in care se pot creste plante ,se aduna recolte se cresc animale totul cu ajutorul tractoarelor ,combinelor si a multor alte utilaje agricole.
  Incepi totul avand la dispozitie 6 parcele din care,folosite cu chibzuinta ,faci profit dupa care reinvestesti te extinzi si devii un adevarat fermier de succes bineinteles totul virtual vorbind.
  Jocul ofera o serie de liste cu semintele ce le poti planta ,perioada in care ajung la maturitate cand le poti recolta ,cat sunt de profitabile .Dac totul merge bine si iti amortizezi investitiile poti intra pe profit ,poti diversifica cumparand tractoare si utilaje aferente agriculturii sau modernizand ferma in aspect si performanta.


    Jocul intre timp s-a diversificat astfel incat Farming Simulator 2011 care de departe este cel mai bun in domeniu , specializat in special pentru PC si care ofera o gama mult mai mare de optiuni agricole atat in ceea ce priveste crestera plantelor cat si diversitatea utilajelor agricole . 
  Acest joc lansat in noiembrie 2010  ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si conduce propriile ferme intr-un stil mai modern totul bazandu-se pe utilajele agricole atat pentru cultivarea si dezvoltarea recoltelor cat si pentru cresterea animalelor .
 Fiind un joc interactiv cu ajutorul comunitatii online ofera posibilitatea achizitionarii de utilaje si chiar administrarea fermei impreuna cu prietenii.
 Cerinte sistem :
-Procesor min.2.0 Ghz                                                        

-Placa video min. 256 Mb                                                   Vezi Trailer
-Spatiu pe hard dsk min. 1Gb
-Memorie RAMmin. 1 Gb

 
 Descarca   Farming Simulator 2011

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

>