Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

duminică, 20 februarie 2011

Extensii Mozilla -cele mai folosite

Image Zoom
Daca imaginea este prea mare sau prea mica intr-o pagina web si nu se potriveste pe ecran cu Image Zoom se poate rezolva capatand controlul deplin al dimensiunilor formei si pozitiei imaginii. Se poate deasemenea roti imaginea .
  Descarca Image Zoom 

Locationbar
Este o extensie ce protejeaza calculatorul de atacuri de tip phishing . evidentiaza domeniul pentru a reduce riscul atacurilor din surse ce doar par sigure. 
  Descarca  Locationbar



ForecastFox
Cu aceasta extensie se poate afla starea vremii in timp util .
  Descarca  ForecastFox

Ghosttery
Detecteaza trackere,erori,retea invizibila,ghidaje plasate pe pagini web ,furnizorii de data legate de comportamentul utilizatorului,editorii web si orice alte retele publicitare interesate de activitatea utilizatorului
  Descarca
  Ghosttery

Flash Video resources Downloader
Este o extensie ce permite descarcarea fisierelor video de pe Youtube,Google,Dailymotion etc. Adauga in bara de stare un mic icon pe care se face click in momentul cand este ceva ce se doreste descarcat.
  Descarca
Flash Video resources Downloader

Fast Dial
Afiseaza o lista de thumbnail-uri ale site-urilor preferate definite initial de catre utilizator care vor fi afisate in momentul deschiderii unui alt tab iar pentru a ajunge pe site-ul preferat e deajuns click pe thumbnail-ul corespondent site-ului .
  Descarca  Fast Dial

FoxLingo
O extensie care este pagina de web, traducator de text,verificator gramatical,ofera traducere automata ,text-to-speech si servicii de invatare a limbilor straine . Suporta 3000 de perechi de limbi unice si peste 31 de traducatori online dintre cei mai cunoscuti .
  Descarca  FoxLingo

TV-FOX
Programe TV direct in browser cu o baza de 2780 de canale sortate tari si categorii .
  Descarca TVFox

Firefox Sync
Permite navigarea cu propriile setari pe orice computer astfel incat sa avem intotdeauna la indemana istoricul si orice altceva avem nevoie.
  Descarca  Firefox Sync

Cooliris
Extensia mea favorita ,ofera browserului o experienta 3D incredibila .gaseste imagini si fotografii online pe cele mai cunoscute site si in principal Youtube,
cu interfata prietenoasa si facila .

  Descarca Cooliris

HP Smart Web Printing
Ajuta la imprimarea a ceea ce se vede intr-o pagina web.Permite selectarea de text si grafica si salvarea intr-o lista usor de utilizat pentru imbunatatire si editare. 
  Descarca HP Smart Web Printing

GoogleSharing
Este un serviciu de pastrare anonima a serviciului proxy ce ofera un nivel de anonimat care nu permite supravegherea Google a site-urilor vizitate .
  Descarca GoogleSharing

SpeedyFox
Permite pornirea browser-ului mai rapida cu o treime si in plus navigarea prin istoric accelerata.
  Descarca SpeedyFox

Click&Clean
Este un add-on care permite stergerea urmelor de navigare si a datelor personale . Sterge istoricul de navigare,fisierele temporare,istoricul de download,cookie-urile,si adresele URL introduse .
  Descarca Click&Clean

SpeedDial
Aduce functia Speed Dial di Opera in Mozilla astfel incat permite accesarea pana la noua site-uri concomitent intr-o secunda prin apasarea unei taste predefinite .
  Descarca  SpeedDial


Fireshot
Permite realizarea de capturi de imagine ale unor site-uri intregi ,permite adaugarea de note si insemnari pentru trimiterea prin mail. Se pot salva sau copia .
  Descarca  Fireshot

Youtube to MP3
Permite convertirea materialelor video de pe Youtube direct in format MP3 , apoi descarcarea lor in acest format direct din browser.
  Descarca Youtube to MP3

Wot
Avertizeaza asupra site-urilor care incearca sa pacaleasca vizitatorii trimitand malware sau spam.
  Descarca  Wot

NoScript
Este un program ce ajuta la controlarea elementelor Java-script.Permite acceptul sau blocarea materialelor online pentru protejarea impotriva scripturilor ilegale .
  Descarca  NoScript

Adblock Plus
Este un add-on poate cel mai important pentru Firefox .Permite blocarea reclamelor enervante atunci cand navigati .
  Descarca  Adblock Plus

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

>