Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

marți, 21 iulie 2015

Despre Windows 10

   Microsoft anunţă oficial data închiderii Windows

Deşi nu a fost încă lansat oficial, Windows 10 a primit deja un termen de expirare din partea Microsoft.
    Dacă aşteptaţi cu entuziasm data de 29 iulie pentru a pune mâna, cu un pic de noroc, pe noul Windows 10, merită să mai aveţi în vedere câteva informaţii foarte relevante.    Pentru a ne pregăti cum se cuvine pentru respectivul eveniment, compania americană a mai făcut publice câteva date.
    După ce Microsoft ne-a avertizat că suportul mainstream pentru Windows 7 va veni la finalul acestui an, se pare că şi Windows 10 are deja două date începând cu care vom fi nevoiţi să căutăm alternative. Prima dată pe care trebuie să o treceţi în calendar este 13 octombrie 2020. La 5 ani după lansarea iminentului SO, va înceta suportul mainstream pentru Windows 10. 
   Acest gest înseamnă că nu vom mai avea parte de funcţii noi după respectiva dată, introduse prin actualizări de Windows.



   Gigantul din Redmond va înceta să mai ofere orice fel de actualizări de securitate şi patch-uri pentru diverse vulnerabilităţi găsite în Windows 10 începând cu data de 14 octombrie 2025. Dacă din acel moment nu veţi rula un nou Windows pe sistemul vostru, sunteţi expuşi la un amalgam de probleme.
    În altă ordine de idei, oficialii Microsoft au mai făcut o afirmaţie a cărei importanță o vom putea aprecia abia în câţiva ani. ,,Deşi vom lansa noi funcţii şi îmbunătăţiri, nu toate computerele le vor putea accesa, deoarece unele update-uri necesită hardware mai nou.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

>