Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

luni, 9 iulie 2012

Monday Seven


     Nostalgii
Poate fi cel mai firesc sentiment pe care îl poate avea cineva ,nostalgia ?
   Nuanțele melancolice   sunt stârnite adesea de durerea de a nu te mai putea întoarce fizic acolo unde revii doar cu gândul .
   Ciudat mecanism  au amintirile, le ţii  închise într-un ungher al inimii şi apoi, într-o secundă, declanşate de-o melodie, un vechi amic sau o fotografie, dau năvală în gândul tău.

   Gândurilor mele le e dor de mine şi mi se întâmpla să îmi "bată în geam" şi să le las, nu ştiu de ce, să între. Ascult muzica adolescenţei mele şi-mi aduc aminte cum eram cândva. Şi nu am înţeles încă, de ce uneori mai caut o parte din mine, mă închid în mine şi le retrăiesc pe toate,asemeni unui copil ce  pe ascuns mănâncă dulciuri.

  Totuşi sunt doar nostalgii şi nu pot să nu observ cât de repede zboară   timpul , cum am lăsat în urmă părţi din suflet ce parcă nu au fost niciodată ale mele.


   Parcă vorbesc de un tărâm uitat! 
 ***

 dorinte


martori

vacante

amintiri

noiembrie2010

final

nostalgii de la bunica


Monday Seven este un editorial, săptămânal, publicat în fiecare zi de luni pe MWB! Urmând o schemă simplă , 7 zile-7 imagini- 7 cuvinte,
Simplitatea, frumuseţea, imaginile,armonia, misterul, şi imaginaţia,  toate îmbinate vor forma în fiecare zi de luni un mega-editorial Monday Seven!
    Deasemenea, toţi cei care vor dori să publice pe blogurile personale editoriale în format Monday Seven, sunt liberi s-o facă, urmând mai apoi să-şi anunţe participarea printr-un link lăsat într-un comentariu pe pagina editorialului Monday Seven!

11 comentarii:

  1. Buna SoriN!

    Cred ca fiecare avem momente de... nostalgie pt timpurile ce au trecut, iar atunci cand intamplarea face sa dam de niste poze din acele timpuri parca ne-am dori pt o clipa sa retraim momente din acea ilustratie, sa respiri aerul , sa revezi evenimentul.

    Fiecare perioada isi are farmecul ei care este dat, ulterior, mai ales de trecerea timpului. Chiar si perioada ceausista isi are... sticla ei de Cico, bicicleta Pegas, Eugenia de "25 de bani" si Mentosanele aferente...

    Excelent tandem text-imagini ... Multumesc!

    Eu te felicit pentru idee!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru participare !
      Searã placutã îti doresc!

      Ștergere
  2. Ideea precedenta cu inscrierea postarilor in tabel era mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imaginea cu trecerea de pietoni este geniala. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc frumos! Ma bucur ca ti-a placut ! :)

      Si o seara de poveste!

      Ștergere
  4. fiecare prezent îşi ţine de mână trecutul.
    cum îşi ţine un părinte copilul de mână...:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru cuvintele potrivite!
      O sãptãmânã de top îti doresc !

      Ștergere
  5. Am un "sertar preferat", il deschid in zile de sarbatoare, pentru ca tot ce este acolo"depozitat" e foarte pretios pentru mine, unele merita pastrate forever!...asa merita si asa vor ramane,acele aduceri aminte, placute...care de fiecare data cand le" privesc" cu ochii mintii, imi aduc o stare de bine, ma reconforteaza...sunt un izvor de energie pozitiva..
    Articolul tau m-a bucurat mult. Iti multumesc.

    RăspundețiȘtergere

>