Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

vineri, 16 martie 2012

Întrebare

Gadget-ul „Persoane interesate” de la Google friend connect nu îmi mai funcţionează de la 1 martie . Pe pagina lor oficială au anunţat ca de la 1 martie întrerup serviciile pentru site-urile non-blogger . Deşi al meu este Blogger şi inclusiv şablonul este de la Blogger nu merge şi nu pricep motivul . Am încercat tot felul de scripturi şi setări dar în continuare nu funcţionează deşi am văzut destul de multe site-uri cu domeniu propriu sau wordpress unde gadget-ul este prezent în continuare .
Are cineva idee despre ce poate fi vorba ?




20 de comentarii:

  1. SoriN, te salut man!
    Habarnustiu despre ce este vorba, abia ma descurc cu ajutorul tau, de cele mai multe ori, cu platforma asta.
    Imi pare rau ca nu-ti pot fi de folos.
    Sper sa-i dai de cap.
    Un sfarsit de saptamana precum ti-l doresti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Andrei !

      M-ai facut să zâmbesc ! mulţumesc pentru apreciere .
      Ştii nu mi-aş bate prea mult capul dar eu consider că este la fel de important precum blogroll-ul în sensul ca este un semn de respect pentru cei ce s-au înscris şi cărora numele le este afişat acolo deaceea ţin neaparat ca el sa fie prezent .

      Un sfârşt de săptămână la fel de frumos îţi doresc deasemenea !

      Ștergere
  2. Probabil se lucreaza la servere, la ceva... habar n-am.... Scoate-l si instaleaza-l din nou, poate o sa mearga.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aşa am crezut si eu dar problema persista de mai bine de două saptămâni în care am făcut tot ce ştiam şi nimic nu a mers şi nu sunt un novice .

      Ștergere
  3. Mi s-a întâmplat și mie, a durat vreo două zile.
    Astăzi n-am putut lăsa comentarii în două bloguri. N u știu ce se tot întâmplă..
    Noi să fim sănătoși!
    Seară frumoasă îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca problema este undeva acolo sus la blogspot pentru ca si-au anuntat retragerea suportului pentru gadget-ul respectiv dar doar pentru site-urile non-blogger ceea ce nu este cazul . Azi a fost pentru catva timp o problema cu logarea pentru comentariile din wordpress .

      Ștergere
    2. Nu , nu s-a rezolvat , am trimis mail direct la friend connect dar am fost avertizat ca nu vor raspunde , astept totusi o rezolvare ca de explicatii m-am lamurit .

      Ștergere
  4. mi-ar placea sa te ajut dar habar nu am! o fi vreo problema de la ei, cine stie! poti sa le faci un mail ceva...:) zi faina....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aşa am zis vreo săptămâna apoi am încercat tot ce ştiam , apoi le-am trimis un mail , dar ei te avertizează încâ de la început că le vor citi cu siguranţă dar nu răspund la toate , deci e clar nici la cel pe care îl trimiţi .

      O seară frumoasă !

      Ștergere
  5. poate e doar ceva temporar, cum adesea s-a mai intamplat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aşa am sperat dar se pare ca nu-i aşa . Dar cea mai ciudată chestie nu este asta , la o vreme după ce lăsam un comentariu se ştergea si site-urile de monitorizare indicau comanda de stergere ca venită de la mine . Nu s-a mai întâmplat după ce am reclamat şi am cerut explicaţii dar problema de acum nu a fost remediată .

      Ștergere
  6. Nu stiu cum se poate remedia.. daca aflu ceva te anunt! :)
    Seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  7. hm! Am sa revin sa mai citesc parerile comentatorilor tai, tema ma intereseaza si pe mine. Multumesc.
    Mie mi-a disparut functiunea de intervenire rapida în postare - dreptul meu de administrator al blogului! Nu mai pot intra decat din tabloul de bord. Am observat ieri... Nu s-a reparat nici azi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu s-a rezolvat precum se vede , dar consider problema importanta deoarece consider prezenta acelei liste a celor ce te urmaresc un semn de respect fata de acestia , deaceea insist .
      Dar asta nu e singura problema , in prima faza imi dispareau comentarii ale mele pe alte bloguri ca si cand eu dadeam comanda , am reclamat , s-a rezolvat cred , am verificat temporar mesajele si nu am mai descoperit vreo disparitie . Apoi a disparut acest gadget , apoi am observat ca in blogroll nu pot edita nici un nume desi butonul este prezent . Cred ca au acces in setarile sabloanelor au mult de munca odata cu noile schimbari si graba strica treaba iar noi , unii din noi , vedem efectele pe „pielea” propriilor bloguri ..

      Ștergere
  8. şi eu am păţit asta, acum recent doar, de 2 săptămâni, tot îmi zice de setăti Google Friend, care deşi am verificat nu văd nimic în neregulă... ciudat, plus că de ceva zile afişează erori peste poze, se strică tot... Google+ o fi de vină? mersi!
    btw, ai reuşit cu followers-ii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am reuşit nimic şi în continuare nu funcţionează . Probabil este o nouă politică a lor pentru că dacă mie mi s-a întâmplat cu mult timp în urmă , odată cu trecere blogurilor româneşti pe noul domeniu .ro asta se întâmplă la din ce în ce mai mulţi . Eu le-am scris şi le-am cerut explicaţii dar nici gând de răspuns .

      Ștergere
    2. e foarte enervant, primesc comenturi ca nu reuseste lumea sa ma urmareasca prin GFC, sincer si eu m-as enerva sa nu reusesc sa urmaresc pe cineva... Foarte enervanta politica asta a lor, indeed!!

      Ștergere
  9. E un subiect care ma intereseaza si pe mine. A reusit cineva sa afle ceva?

    RăspundețiȘtergere

>