Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

vineri, 7 octombrie 2011

Top sapte testamente de tot rasul

1. Conditii mai tari ca in telenovele
Un avocat canadian, care a murit in 1926, a pus o serie de conditii pentru ca urmasii sai sa poata intra in posesia mostenirii. De exemplu, copiii sai au fost nevoiti sa locuiasca impreuna, desi se urau de moarte, pentru a primi o casa in Jamaica.

De asemenea, a dispus ca toata averea sa revina doamnei din familie care va aduce pe lume cei mai multi copii in 10 ani. Patru dintre respectivele femei au avut cate 9 odrasle.

2. O milionara i-a lasat fiului placerea de a munci
Multimilionara americana Leona Helmsley i-a lasat prin testament fiului ei placerea de a munci pentru a-si castiga existenta, ceva ce nu a avut niciodata. Fiica Leonei a mostenit si ea 1.000 de dolari, pentru ca singura afacere buna pe care a facut-o a fost sa se marite. Ea le-a lasat 12 milioane de dolari fratelui si cainelui.

3. Bani pusi deoparte pentru reincarnare
Un american era convins ca, dupa moartea sa, atat sotia, cat si cele doua fiice, se vor reincarna in corpul unei singure persoane. Prin testament, a lasat 50.000 de dolari servitorilor, ca in fiecare zi sa puna masa pentru a avea ce manca. Omul a murit in 1891, iar servitorii au pus masa pana in 1950.

4. 330.000 de lire sterline daca sotia fumeaza 5 tigari pe zi
Englezul Samuel Bratt, caruia sotia ii interzicea sa fumeze, i-a lasat acesteia prin testament 330.000 de lire sterline, cu conditia sa fumeze cinci tigari pe zi.

5. Testament anulat daca iarba de pe mormant se ingalbeneste
Un milionar din California a cerut ca testamentul sau sa fie anulat, iar averea toata sa fie donata, daca iarba de pe mormantul lui capata vreodata culoarea galbena.

6. Averea merge la actorul preferat
O mare admiratoare a lui Charles Bronson i-a lasat actorului nu mai putin de 300.000 de dolari. In cazul in care Charles nu accepta mostenirea, toti banii ajungeau la o biblioteca. Bronson nu a putut refuza omagiul, dar a luat numai jumatate din suma.

7. Testament scris pe o usa
Un barbat si-a scris testamentul pe o usa. “Actul” a fost semnat de martori si, dupa indelungi dezbateri, a fost acceptat de un judecator, care a inregistrat usa ca testament oficial.

sursa ;alarma pro fm



15 comentarii:

  1. Tari de tot! Mare e Gradina Domnului. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. daca ai imaginatie si mai ai si bani...ce-ti ramane de facut?testamentul... :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. "mi-a placut" conditia aceia cu cele 5 tigari pe zi , fumate . Interesanta ! se intelege , ca daca doamna ii interzicea lui sa fumeze e clar ca nici ea nu fuma. A ramas in balanta dragostea pentru bani si grija pentru sanatate . Oare care o fi castigat ?

    Zic si eu ca si Cristi , maaaare maaaaare mai e gradina !!! Cata aroganta se citeste in spatele unor asemenea fapte ! numai pentru faptul ca ai muncit sau ai facut niste afaceri si ai avur ceva mai multi bani decat multi altii , sa-ti permiti ca si dupa moarte sa-i manevrezi ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Tari fazele! Mulţi nebuni mai sunt pe lumea asta!... :))
    Pe de o parte, Alm are dreptate. Dar dacă "moştenitorii" or fi fost din ăi care au avut orice, numai dragoste de muncă nu, poate că şi-o merită!... :))

    RăspundețiȘtergere
  5. @Cristi
    Iata-ne ajunsi si aici, in acest moment al apogeului idioteniei!
    Te salut!

    RăspundețiȘtergere
  6. @pinguu
    Pentru mulți, frumusețea vieții se reduce, din ce în ce mai tare, la bani și la putere.

    RăspundețiȘtergere
  7. @pandhora
    In ultimul timp, cand citesc anumite articole sau postari pe net, imi vine sa ma crucesc...dar n-o fac pentru ca nu sunt din urmasii Rasticnitului. Doar imi spun..."Mare-i gradina Ta, Doamne !"

    RăspundețiȘtergere
  8. Fara cuvinte.La astfel de "minunãtii"nici nu are rost sa te minunezi.Dai click si mergi mai departe.De multe ori spun,pacat ca prostia nu doare.Atunci ai vedea ....

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai citit, cand erai mic, Testamentul Unui Excentric, de Jules Verne ? Mie imi place sa-mi inchipui ca de acolo a inceput lumea sa discute despre testamentele ciudate lasate de diversi americani bogati.

    http://en.wikipedia.org/wiki/The_Will_of_an_Eccentric

    RăspundețiȘtergere
  10. Bună SoriN!
    Foarte tari!
    Un weekend excelent îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce nostim ! Ma simt grozav de normala dupa ce ti-am citit articolul. Multumesc !
    Ai un ping la mine pe blog !

    RăspundețiȘtergere

>