Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

joi, 11 august 2011

Bumerangul

Viaţa este ca un joc cu bumerangul . Gândurile , faptele şi cuvintele se întorc  mai devreme sau mai târziu cu o acurateţe incredibilă. Aşa că, înainte să gândeşti, să faci sau să spui ceva , imaginează-ţi cum ţi-ar plăcea să primeşti ceea ce trimiţi. Decide înainte ce ţi-ar plăcea să primeşti ... şi apoi trimite. Cu intenţie !
Apoi... mergi mai departe.
 Apoi ... priveşte magia. 


26 de comentarii:

 1. Asa e. Totul se compenseaza in viata mai devreme sau mai tarziu.

  RăspundețiȘtergere
 2. What goes around, comes around...

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte bine ai spus, Sorin! Şi e valabil şi pentru cele bune şi pentru cele rele. Bine faci, bine găseşti! Rău faci... şi mai mult rău primeşti. Mai devreme sau mai târziu, pentru toate vine o "răsplată"!
  A lăsat Dumnezeu o "lege a compensaţiei" echilibrând toate în jurul nostru. Bine ar fi dacă am învăţa să fim mai înţelepţi.

  Numai bine, Sorin!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ai cuvinte frumoase şi înţelepte.
  Dar piesa este nemaipomenită! Am avut privilegiul să-l văd pe Dan Andrei Aldea probabil în ultimul concert înainte să plece din ţară, a fost ceva de vis..., iar această piesă mi-a adus aminte de acele momente.

  RăspundețiȘtergere
 5. Da Cristi şi tocmai deaceea e bine să dai ceea ce vrei sa primeşti .

  RăspundețiȘtergere
 6. Zodrac you're right ..I think so

  RăspundețiȘtergere
 7. Mulţumesc Alexandru ! De înţelepciune am avut nevoie de la începuturi , ideea este să ştim să o canalizăm în sensul bun . Vom şti ?

  RăspundețiȘtergere
 8. Mulţumesc Max ! mă bucur că ţi-am trezit amintiri frumoase .

  RăspundețiȘtergere
 9. Sinceritatea este cheia spre pacea interioară şi stă la baza fiecărui aspect din vieţile noastre, chiar dacă uneori nu ne dăm seama de acest lucru şi încercăm să o ignorăm
  Meritam doar ceea ce oferim.

  “Unde domneşte dreptatea, armele sunt zadarnice” ( Jacques Amyot
  Fii fericit!

  RăspundețiȘtergere
 10. Ei, da!
  Sună perfect!
  Chestia este- facem așa?

  RăspundețiȘtergere
 11. Frumos..adevarat..insa tot asa avem tendinta sa trimitem/transmitem ceea ce primim..iar cand primim rau si ganduri negative..ar trebui sa avem puterea sa le respingem sau si mai bine sa le transformam in ganduri bune :)

  RăspundețiȘtergere
 12. What goes around comes around....cum zic englezii! Sau, ce tie nu-ti place altuia nu face! Imi place mult melodia! Un weekend frumos iti doresc si iti multumesc pentru incurajari!

  RăspundețiȘtergere
 13. Bună SoriN!
  Viața este ca un trandafir
  la care fiecare petală este
  o iuluzie,iar fiecare spin o realitate!
  Mi-a plăcut clipul!
  Îți doresc un weekend cât mai frumos!

  RăspundețiȘtergere
 14. intotdeauna vrem sa primim mai mult

  RăspundețiȘtergere
 15. superbe vorbe, iar melodia se potriveste de minune...cat despre ceea ce dam cu intentie...putine se mai gandesc la ceva bun...suntem rai, foarte rai...mare pacat, dar si greu a sti sa fi om...

  RăspundețiȘtergere
 16. melodia este minunat de frumoasa...
  de ne-am aminti mai des ca dam si primim...si conteaza ce dam si mai ales cum o facem...nu neaparat in asteptarea a ceva pentru ca de cele mai multe ori primim ce ne asteptam mai putin sa primim....

  RăspundețiȘtergere
 17. Iulisa ai dreptate deşi sinceritatea nu te poate caracteriza tot timpul pentru a ra zbate . E mare lucru daca poţi face din ea cheia interioară . Un mare plus !

  RăspundețiȘtergere
 18. Gina chestia este că facem sau nu facem şi în funcţie de aceasta suntem categorisiti , cred .

  RăspundețiȘtergere
 19. Fly2sky ce frumos sună ! da ar fi un ideal , ar trebui sa fie un ideal al fiecaruia.

  RăspundețiȘtergere
 20. Alice ştie engelezul ce ştie ! mă bucur că ţi-a plăcut melodia . Un weekend frumos si ţie !

  RăspundețiȘtergere
 21. Elena ai dat ca exemplu o floare , normal aş zice , atât timp cât ştii atât de bine să le pui în evidenţă . Mulţumesc frumos !

  RăspundețiȘtergere
 22. Sophie normal pentru că acesta este idealul uman în foarte multe cazuri , cred.

  RăspundețiȘtergere
 23. Tamy mă bucur că melodia te-a încântat .
  De multe ori şi din ce în ce mai des a fi om devine o afacere , acum , oricât am vrea să depăşim condiţia nu reusim adesea din foarte multe cauze subiective . Viaţa este un amalgam compus din multe compromisuri predominante fiind tot mai mult cele din care vrem să profităm . Eu aşa cred , e doar părerea mea.

  RăspundețiȘtergere
 24. Pandhora Mă bucur că ţi-a plăcut melodia .
  Asta este ideea si aşa e normal căci altfel totul devine un troc cu reguli prestabilite sau chiar luate la faţa locului . Când primim mai puţin decât dăm abia atunci înseamnă ca totul a decurs normal doar dacă iei totul în esenţă fără calcule .

  RăspundețiȘtergere
 25. Nu degeaba exista proverbul... "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face". In momentul in care invaluim oamenii de langa noi cu iubire si ganduri bune si noi vom fi mai buni, prin feedback-ul pozitiv pe care il primim de la ei.

  RăspundețiȘtergere
 26. Salutare tuturor!
  Te salut, man!
  Ma asez in pielea lui "gica contra" si spun ca nu este universal valabil. In general viata este precum un bumerang doar pentru cei care au achiesat la aceasta idee. Care, in adancul fiintei lor (fara sa vrea) cred ca se va intoarce atat binele cat si raul facut la... matca.
  Realitatea ne demonstreaza secunda de secunda ca doar unora li se intoarce raul sau binele.
  Ne place sa credem ca exista "fapta si rasplata" insa universul are alta lege dupa care functioneaza, se echilibreaza in alt mod, intr-o alta "ratiune", diferita de cea umana.

  O seara faina, tuturor!

  RăspundețiȘtergere

>