Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

marți, 5 aprilie 2011

Care mai de care !

O femeie "mai plinuţă" ajunge la spital căci se simte rău . Medicii "profesionişti" de-ai noştri , normal purced la control "calificat" ca doar au cu ce.Şi fiindcă se respectă ca nişte medici ce se află , problema este repede identificată ,diagnosticul este  pus .Tumoare internă si pietre la rinichi ca de românul nu se ingrijeşte.Rezolvarea este relativ simplă bineânţeles . Femeia este trimisă profesional la toaletă pentru a elimina pietrele de la rinichi .Acolo , na surpriză , femeia naşte si leşină ! Norocul bebeluşului că a intrat cineva la scurt timp acolo.
 

Acuma temeinic ne intrebăm chiar e vreo explicaţie ?
   C-o fi femeia prea "dâng" ca să nu sţie că este insărcinata , Cât nu ştiu de-astea si tot îmi dau seama că o femeie nu are cum să nu inţeleagă ce se intâmplă .
   De medici ce să spunem ? Au facut ecografie ,investigaţii ......frate pericol mare !
  Şi la final ajungem la concluzia că ce concluzie să avem că doar n-avem cuvinte si-atât !


Sursa Stirile ProTv

9 comentarii:

  1. am vazut si eu stirea. sincer, nu stiu ce sa spun. instinctul imi spune sa-i caut personal pe acei medici si sa le tai urechile. si asta doar pt ca stiu ca nu vor fi pedepsiti niciodata.
    incep sa nu ma mai simt chiar atat de vinovat ca am ales Franta

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Raul !

    Stau si ma intreb cine este mai vinovat pana urma .Ca medic exista erori.sa zicem, dar o femeie sa nu stie ce se intampla cu ea ??? Cat nu ma pricep dar stiu ca sunt indeajuns semne pentru a sti ,ma rog .

    RăspundețiȘtergere
  3. vezi tu ca unii oameni sunt putin sariti de pe fix. femeia stia, cu sigurantam o fi avut motivele ei sa nu spuna (bani?). dar de la medici avem asteptari mai mari, nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie mi se pare de iertat si de nescuzat ca niste medici sa nu poata sa vada o sarcina la termen.Putea femeia aia sa fie handicapata, sa fie muta si singura, sa nu stie ce e cu ea , sa fie schizofrenica dar sa fii medic si sa nu vezi o sarcina la termen mi se pare de neconceput .Daca aia sunt medici imi pare rau dar oricine se poate erija in medic.Aia nu sunt medici.Aia sunt niste impostori

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună Ana !

    Ai perfectă dreptate greşeala medicilor este impardonabilă. Şi tocmai discutam că se reduc numărul spitalelor .Acum există şi motivaţia , de fapt exista demult dar o scuzăm şi apoi acuzăm .
    Şi iar spun , jalnic !!

    RăspundețiȘtergere
  6. Aici e vorba de incompetenta si neglijenta la cel mai inalt grad.
    N-am vazut stirea,dar am avut parte de spitale.Am gasit si medici devotati,dar si neglijenti.Din pacate tot mai multe neglijente medicale duc la situatii critice...(suntem acum in una din astfel de situatii,iar soacra mea e in mare pericol.:(
    Eu cand zic medic ,ma gandesc la un om, supra-om,care ar trebui respectat.Nu e usoara aceasta meserie,dar trebuie sa raspunzi de ceea ce faci in fata vietii.
    Greu e pentru pacient cand cade la mana unor asa zisi "medici"...

    RăspundețiȘtergere
  7. Bună seara Angi !

    îmi pare rău pentru soacra ta si îi doresc însănătoşire grabnică !

    Aşa ne-am obişnuit , gândim ca medicii sunt supra-oameni ,de fapt aşa vrem să credem , pentru că ajungem pe mâna lor abia când ne simţim rău dar de aici şi pâna la a-i scuza pentru meseria lor e mult . Aşa este răspund si ar trebui să chiar răspundă , dar nici măcar atât . Au murit oameni de afecţiuni destul de banale şi nimeni nu a răspuns si nici acum nu va răspunde nimeni . Noi doar constatam si discutăm.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Sorin exact asta e idea pe care merg guvernantii.Nu platesc oamenii decent ca sa-i oblige ba sa faca tot felul de compromisuri , ba sa aibe loc printre cei cu adevarat buni si impostorii , pentru ca in felul asta le plimba tuturor pe la nas pisica moarta.Este o actiune premeditata.Nu e vorba ca nu sunt bani sa le asigure adevaratilor medici salarii firesti pentru astfel de pozitie dar de ce sa nu puna semnul egal intre medicul ala care stie ce are de facut si care uneori face si minuni si hahalerele care confunda splina cu pancreasul si iata un copil cu o tumora?!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Vai de capu' nostru...
    O să ajungem să ne naştem...să trăim...şi să murim...
    Şi ăştia ( la modul general )...
    nici nu vor şti că " am dat " şi noi pe lumea asta jalnică.
    PS.În loc de lumea ...a se citi Românica ! Niciodată nu-i prea târziu...pentru un comentariu...

    RăspundețiȘtergere

>