Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

duminică, 6 februarie 2011

Cum deschizi o adresa in alta fereastra

   Ce mi s-a parut enervant si am ocolit la articolele din unele bloguri este faptul ca atunci cand vrei sa citesti ceva si are link-uri de includere care te trimit la alte adrese ce se deschid in aceeasi fereastra este foarte greu sa urmaresti sirul evenimentelor atat timp cat trebuie tot timpul sa te intorci din browser. Exista o solutie destul de simpla la aceasta problema care este indicata chiar daca prin acesta metoda scade numarul de accesari a paginii respective . In schimb capeti respectul cititorului.Metoda functioneaza si in Blogspot si in WordPress.

Dupa ce am adaugat un link cuvintelor cheie apasam butonul "Editati HTML"apoi atasam link-ului catre adresa respectiva terminatia target="_blank"ca in imagine avand grija ca acesta sa fie scris dupa " ce inchid adresa respectiva si inainte de > astfel incat la final adresa va arata dupa cum urmeaza (face-ti click pe imagine ) :



 1  Dupa ce ai gasit codul care va arata asa :
<a href=”http://link-ul spre care trimiti/”>text</a>
In locul scris cu rosu va aparea link-ul atasat de tine iar cu albastru textul scris de tine.

 2  Dupa modificare link-ul va arata asa :

         <a href=”http://link-ul spre care trimiti” target=”_blank”>text</a>

 3  Urmeaza sa publici ceea ce ai scris si gata, problema e rezolvata.

 4  Cand metoda se aplica la fotografii,imagini,clipuri  sau alte modalitati de a trimite la o adresa externa atunci terminatia target="_blank" se ataseaza la sfarsitul link-ului acelei imagini,clip,etc.

     Bineinteles ca exista pentru cei mai avansati si o alta varianta care face asta automat dupa editarea HTML a sablonului blogului . Aceasta varianta o gasiti pe Bloggerajutor.

Un comentariu:

  1. Thanks for a marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it, you
    could be a great author.I will make certain to bookmark your blog
    and will eventually come back someday. I want to encourage yourself to continue your great writing, have a nice afternoon!



    Look into my homepage ... socialflymedia

    RăspundețiȘtergere

>