Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

joi, 13 ianuarie 2011

TuneUp Utilities 2010

Cand instalati un sistem de operare in prima faza merge bine dar dupa catva timp de utilizare intensa situatia se schimba mai ales la cei care opereaza instatalari si deinstalari frecvente. Sistemul se misca greoi , apar erori, se incarca si ruleaza mai greu diferite programe. Pentru o cat mai buna functionare a sistemului exista programe de optimizare dintre care recomand TuneUp Utilities 2010 .

Eu personal il folosesc si pot spune ca sunt unul din cei care incerc majoritatea programelor si apliatiilor ce le intalnesc iar in acest caz mai tot timpul sisteml era ingreunat.
TuneUp Utilities 2010 este dupa parerea mea si dupa indelungi incercari a diverse aplicatii de acest gen , cel mai bun program de optimizare din 2010 . Intre timp a aparut TuneUp Utilities 2011 dar totusi 2010 ramane preferatul meu.
Principalele functii ale TuneUp Utilities 2010 sun curatarea hard disk-ului ,defragmentarea acestuia ,menegementul proceselor, optimizarea registrilor, lucrul in mod turbo si optimizare directa.
Modul turbo este functia care dezactiveaza atat timp cat nu este necesar unele procese ale Windows cum ar fi : raportarea erorilor , defragmentarea programata a registrilor, suportul pentru scanere, actualizari automate ale sistemului , sincronizarea cu dispozitivele mobile , la cerere schimba tema windows-ului cu cea clasica ,etc. Aceasta da un plus de performanta iar procesele nu sunt oprite total ci doar atat timp cat nu sunt folosite de utilizator.
Live optimization dupa o atenta configurare limiteaza accesul a diverse programe la consumul exagerat de resurse si da un plus de rapiditate in pornirea si rularea diferitor programe utilizate si o mult mai mare stabilitate a sistemului.
Interfata acestuia este una simpla usor de folosit chiar si de catre utilizatorii incepatori iar ca noutate este introducerea unui gadget care afiseaza in permanenta starea calculatorului.
TuneUp Utilities 2010 este trial pentru 30 de zile si este compatibil cu XP,WIN 7 si WINDOWS VISTA.



SITE DOWNLOAD


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

>