Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

miercuri, 26 ianuarie 2011

PassView - Program de recuperat parolele in IE

Pentru utilizatorii de Internet Explorer care au conturi pe diferite situri si si-au uitat parolele, puteti apela la un program care recupereaza parolele din Internet Explorer. IE PassView preia toate numele de utilizator si parolele, împreună cu URL-ul lor asociate din baza de date Internet Explorer.

Aceasta va permite sa recuperati parolele uitate si sa le exportati intr-un simplu fisier txt sau html..IE utilitate PassView poate recupera 3 tipuri de parole:
- Parolele AutoComplete: Atunci cand deschideti o pagina web si va apare un formular de login cu user si parola, inainte de logare va va intreba daca doriti sa salvati user si parola . Daca alegeti sa salvati parola, parola se salveaza ca AutoComplete. Fii conştient de faptul că unele site-uri web (cum ar fi pagina de login Yahoo!) In mod deliberat dezactiveaza caracteristica de Completare automata, pentru a evita furtul de parole de la alti utilizatori.
- Unele site-uri web permit utilizatorului sa introduca numai dupa ce ati tastat numele de utilizator şi parola într-un dialog-box. Daca alegeti sa salvati parola în acest dialog-box, parola se salveaza ca parola de autentificare HTTP.
- Parole FTP: Pur si simplu parole de adrese FTP (ftp:// …


SITE DOWNLOAD

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

>